Buzz

«The Poor and the Hungry»: Εχεις email; Δες την πρώτη ταινία του Κρεγκ Μπρούερ δωρεάν

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Black Snake Moan» και του «Hustle and Flow», διαθέτει την πρώτη μεγάλου μήκους του ελεύθερα σε όλους.

«The Poor and the Hungry»: Εχεις email; Δες την πρώτη ταινία του Κρεγκ Μπρούερ δωρεάν

Μπορεί η τελευταία ταινία του Κρεγκ Μπρούερ να ήταν το ρημέικ του «Footloose», αλλά αυτό ας προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε. Οι δυο ταινίες με τις οποίες έχτισε το όνομά του άλλωστε δεν έμοιαζαν με το ρημέικ της μουσικοχορευτικής επιτυχίας των '80ς κι όσοι είχαν δει το ντεμπούτο του «The Poor and the Hungry», πίστευαν ανέκαθεν στο ταλέντο του.

Γυρισμένο στα τέλη της δεκαετίας του 90, για είκοσι μόλις χιλιάδες δολάρια, το πρώτο του φιλμ είχε προβληθεί το 2000 σε μια σειρά από φεστιβάλ, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ στις αίθουσες ή σε DVD.

Το φιλμ αφηγειται την ιστορία ενός ληστή αυτοκινήτων στο Μέμφις που ερωτεύεται ένα από τα θύματά του. Γυρισμένο σε ψηφιακό βίντεο με ντόπιους ηθοποιούς επαινέθηκε στις μέρες της σαν μια από τις ταινίες που έφεραν την «ψηφιακή επανάσταση» στο ανεξάρτητο αμερικάνικο, αλλά για χρόνια παρέμενε «χαμένη».

Τώρα ο Κρεγκ Μπρούερ την αφήνει ελεύθερη στο διαδίκτυο καθώς όπως λέει στο site του φιλμ «αυτή η ταινία είναι ξεχωριστή για μένα. Είναι το μωρό μου, η αγαπημένη μου. Ξεκίνησε την καριέρα μου, μου έμαθε πως να γίνω σκηνοθέτης. Αλλά για χρόνια κανείς δεν μπορούσε να την δει. Τώρα μπορείτε».

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να γράψετε το email σας στο widget που θα βρέιτε πιο κάτω και σε λίγη μόνο ώρα, ένα λινκ θα φτάσει στο inbox σας για να δείτε και να κρατήσετε για πάντα το φιλμ δικό σας.

Μέχρι τότε, όμως, δείτε το τρέιλερ.