Buzz

«F*ck this place!» Τρέιλερ για το «The Miseducation of Cameron Post»

στα 10

Βραβευμένη με το μεγάλο βραβείο του διαγωνιστικού στο Sundance η ταινία της Ντεζιρέ Ακαβάν, ετοιμάζεται για την έξοδό της.

«F*ck this place!» Τρέιλερ για το «The Miseducation of Cameron Post»

Τοποθετημένη στο μεγαλύτερο μέρος της σ' ένα κέντρο θεραπείας επαναπροσανατολισμού ομοφυλόφιλων το 1993, η ταινία της Ντεζιρέ Ακαβάν είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Εμιλι Ντάνφορθ που αγγίζει ένα παρόμοιο θέμα με αυτό του «Boy Erased» το οποίο έχει επίσης πάρει τον δρόμο του για την οθόνη.

Η Κλόι Γκρέις Μόρετς υποδύεται την Κάμερον Ποστ μια νεαρή κοπέλα η οποία όταν στην διάρκεια του χορού της αποφοίτησης του σχολείου της θα αποφασισει να περάσει το βράδυ με ένα άλλο κορίτσι θα χαρακτηριστεί άρρωστη από την οικογένειά της και θα σταλεί για θεραπεία προκειμένου να γυρίσει στον «ίσιο δρόμο».

the miseducation of cameron post 607

Δείτε ακόμη: (Loud and proud: Το «The Miseducation of Cameron Post» είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Σάντανς](https://flix.gr/news/sundance-2018-awards.html)

Στην διάρκεια της διαμονής της στο «God’s Promise» ένα «χριστιανικό» κέντρο θεραπείας, η Κάμερον θα βιώσει τον πόνο και την απώλεια, αλλά την ίδια στιγμή θα ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και θα βρει μια καινούρια δική της οικογένεια στο πρόσωπο δυο άλλων «ασθενών» που υποδύονατι η Σάσα Λέιν (του «American Honey») κι ο Φόρεστ Γκούντλακ.

the miseducation of cameron post 607

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας πιο κάτω καθώς η έξοδός της στην Αμερική και τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Αύγουστο. Στην ελλάδα το φιλμ θα βγει στις αίθουσες από την Weirdwave.


Δείτε ακόμη: