Buzz

Η Νία ΝταΚόστα έχει προετοιμαστεί για τις τοξικές αντιδράσεις των φανς στο «The Marvels»

στα 10

Με την πρεμιέρα της ταινίας να αναμένεται σε περίπου έναν μήνα από τώρα, η Νία ΝταΚόστα έχει ήδη ετοιμαστεί για τα επικείμενα τοξικά σχόλια του fandom.

Η Νία ΝταΚόστα έχει προετοιμαστεί για τις τοξικές αντιδράσεις των φανς στο «The Marvels»

Η «Captain Marvel» θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες εισπρακτικά ταινίες της Marvel, κερδίζοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, ειδικά για μια ταινία με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα υπερήρωα. Κάτι που όμως αποδείχτηκε και ως δίκοπο μαχαίρι για την Marvel καθώς ήταν αρκετοί τοξικοί φανς που την έθαψαν λόγω κυρίως για τις φεμινιστικές απόψεις της πρωταγωνίστριας της ταινίας Μπρι Λάρσον.

Και με το σίκουελ, «The Marvels», να ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, φαίνεται πως αυτό το μίσος και η τοξικότητα όχι έχουν οξυνθεί αλλά αναμένεται να επιδεινωθούν. Αυτό τουλάχιστον περιμένει και η σκηνοθέτης της ταινίας Νία ΝταΚόστα η οποία, μιλώντας στο Vanity Fair, εξήγησε το πως προετοιμάζεται από την εγγυημένη αντίδραση που θα έχει η ταινία της από τους ίδιους ανθρώπους που έκαναν εκστρατεία κατά της «Captain Marvel».

Η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει από τα social media λέγοντας «είμαι ευαίσθητη ψυχή και νομίζω ότι ίσως είμαστε περισσότεροι σαν κι εμένα από ό,τι θέλουμε να παραδεχτούμε».

Διαβάστε ακόμα: Και ο Γούντι Αλεν έχει βαρεθεί τις ταινίες της Marvel

the marvels

Η ΝταΚόστα αναφέρθηκε επίσης και στην εμπειρία της δουλεύοντας με τη Marvel. «Θα με σκοτώσουν και θα καταστρέψουν την ψυχή μου;», θυμάται η ΝταΚόστα να ρωτά τους συναδέλφους της κινηματογραφιστές, οι οποίοι, όπως η ίδια, στρατολογήθηκαν από την Marvel αφού σκηνοθέτησαν ανεξάρτητες ταινίες. «Είναι κακός άνθρωπος ο Κέβιν Φάιγκι; Και μου είπαν πως όχι, είναι απλώς ένας καλός τύπος που είναι σπασίκλας».

Μερικές φορές μάλιστα η ίδια τους καλούσε όταν ένιωθε αρκετά στρεσαρισμένη. «Μερικές φορές βρισκόμασταν σε μια σκηνή και αναρωτιόμασταν τι σκατά σημαίνουν όλα αυτά; Ενας ηθοποιός κοιτάζει ένα τρελό πράγμα που συμβαίνει στο διάστημα, και [στην πραγματικότητα] κοιτάζει ένα μπλε X. Υπήρχαν προφανώς δύσκολες μέρες και μέρες που λες πως αυτό απλά δεν λειτουργεί».

H ταινία «The Marvels» έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου.