Buzz

«I have nothing in me. Not even Fear»: O Ρούπερτ Εβερετ είναι ο Οσκαρ Ουάιλντ στο «The Happy Prince»

στα 10

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ίδιο, αυτό το biopic των τελευταίων χρόνων του Οσκαρ Ουάιλντ μοιάζει με έργο ζωής για τον Ρούπερτ Εβερετ.

«I have nothing in me. Not even Fear»: O Ρούπερτ Εβερετ είναι ο Οσκαρ Ουάιλντ στο «The Happy Prince»

Βρισκόμαστε το τέλος του 19ου αιώνα κι ο Οσκαρ Ουάιλντ ένας από τους πιο δημοφιλείς λογοτέχνες της καλής κοινωνίας του Λονδίνου, βλέπει την ζωή του να καταστρέφεται όταν λόγω της ομοφυλοφιλίας του που δεν κρατούσε κρυφή, στέλνεται στην φυλακή.

Αυτοεξόριστος στην Νάπολη και το Παρίσι μετά την αποφυλάκιση του, θα δοκιμάσει να συσφίξει τις σχέσεις με την γυναίκα του, αλλά σύντομα θα επιστρέψει στην σχέση του με τον Λόρδο Ντάγκλας.

Δείτε ακόμη: O Ρόμπερτ Πάτινσον και το μικρό του πόνι. Πρώτη γεύση από το «Damsel»

the happy prince 607

Όμως αν η δόξα και η φήμη του μοιάζουν να ανήκουν πια στο παρελθόν, ο Ουάιλντ θα παραμείνει ο ιδιοφυής πνευματώδης εαυτός του μέχρι το τέλος, σε αυτή την εξιστόρηση των τελευταίων χρόνων της ζωής του.

the happy prince 607

Το φιλμ του Εβερετ στο οποίο εκτός από τον ίδιο πρωταγωνιστούν επίσης οι Κόλιν Φερθ, Κόλιν Μόργκαν, Εμιλι Γουάτσον, Τομ Γουίλκινσον και Μπεατρίς Νταλ έκανε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Sundance κερδίζοντας θετικές κριτικές.

the happy prince 607

Και τώρα με αφορμή την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Βερολίνου, μπορείτε να δείτε το πρώτο κλιπ από το φιλμ στο βίντεο πιο κάτω.


Δείτε ακόμη: