Buzz

Κατάρες! Το «The Grudge» ετοιμάζεται για το reboot του

στα 10

Μια από τις πιο δημοφιλείς ιαπωνικές ταινίες τρόμου, το «The Grudge» ετοιμάζεται για το reboot του κάτω από τη σκηνοθετική ματιά ενός από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες της γενιάς του.

Κατάρες! Το «The Grudge» ετοιμάζεται για το reboot του

Μετά τη φετινή αναβίωση του «Ring» με το άκρως απογοητευτικό και αχρείαστο «Rings», άλλη μια ιαπωνική ταινία τρόμου ετοιμάζεται για το reboot της. Το «Ju On: The Grudge» του Τακάσι Σιμίζου, το οποίο είχε «αμερικανοποιηθεί» το 2004 με πρωταγωνίστρια τη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ και σε σκηνοθεσία του ίδιου του Σιμίζου, θα επανέλθει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του Αμερικανού Νίκολας Πες, του σκηνοθέτη που μας ανατρίχιασε πέρσι με το «The Eyes of My Mother», το οποίο είχε προβληθεί και στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Η ταινία ήδη βρίσκεται σε παραγωγή από το 2014 από το στούντιο του Σαμ Ράιμι, Ghost House, αλλά δεν είχε προχωρήσει στα γυρίσματα μιας και δεν είχε βρεθεί κάποιος κατάλληλος σκηνοθέτης για να την αναλάβει. Η παραγωγή θα είναι για άλλη μια φορά του Σαμ Ράιμι, του Ρομπ Τάπερτ και του Τάκα Ικίσε.

Διαβάστε ακόμα: Oταν η «Μέρα της Μαρμότας» συναντά τον τρόμο. Τρέιλερ του «Happy Death Day»

the grudge

Το ότι ο Πες αναλαμβάνει την αναβίωση ενός franchise ταινιών τρόμου (το οποίο μάλλον θα έπρεπε να παραμείνει νεκρό) σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αν μεταφέρει, έστω και στο ελάχιστο, τη ζοφερή και μακάβρια ατμόσφαιρα της προηγούμενής του ταινίας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους χαρακτήρες του, μπορεί και να δούμε κάτι που να ταιριάξει με όλα όσα χαρακτηρίζουν τις ταινίες σύγχρονου ιαπωνικού τρόμου.

Για την ώρα, όμως, ο Πες δουλεύει στη νέα του ταινία, το ψυχολογικό θρίλερ «Piercing» με τη Μία Γουασικόφσκα και τον Κρίστοφερ Αμποτ, το οποίο αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2018.

Διαβάστε ακόμα: