Buzz

The Drugs don't Work. Τρέιλερ για το «Side Effects» του Στίβεν Σόντερμπεργκ

στα 10

Η προτελευταία ταινία, πριν ο σκηνοθέτης εγκαταλείψει (;) τη σκηνοθεσία, η πρώτη για την ηθοποιό μετά το «Κορίτσι με το Τατουάζ», έχει τρέιλερ -και υπερδοσολογία ψυχοφαρμάκων.

The Drugs don't Work. Τρέιλερ για το «Side Effects» του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Η προτελευταία ταινία, πριν ο σκηνοθέτης εγκαταλείψει (;) τη σκηνοθεσία, η πρώτη για την Ρούνι Μάρα μετά το «Κορίτσι με το Τατουάζ», έχει τρέιλερ -και υπερδοσολογία ψυχοφαρμάκων.

Ακολουθώντας την επιτυχία του «Magic Mike», η καινούρια ταινία του Σοντερμπεργκ, μοιάζει ικανή να επαναλάβει την εξαιρετική εισπρακτική πορεία της, χαρίζοντας στον Αμερικάνο σκηνοθέτη ένα ωραίο σερί επιτυχιών λίγο πριν την συνταξιοδότηση, που θα ολοκληρωθεί με το τηλεοπτικό biopic του Λιμπεράτσε «Behind the Cantelabra».

Με την Ρούνι Μάρα να μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμη και χωρίς τατουάζ σε έναν διαφορετικό αλλά εξίσου δυνατό ρόλο με αυτόν της ταινίας του Ντέιβιντ Φίντσερ, το φιλμ ξεκινά ως η ιστορία της επανένωσης ενός ζευγαριού μετά την αποφυλάκιση του συζύγου, τον οποίο υποδύεται ο Τσέινινγκ Τέιτουμ, που όμως έχει παράξενη επίδραση στην νοοτροπία της γυναίκας του.

Αγχώδης και στα πρόθυρα της κατάθλιψης, θα βρει την λύση σε ένα φάρμακο που θα της συστήσει ο ψυχίατρος της, μόνο που η αρχική της ανακούφιση θα μεταμορφωθεί σε τρόμο, όταν ανακαλύψει ένα πτώμα στο διαμέρισμά της. Το οποίο όλα δείχνουν ότι δολοφόνησε εκείνη υπό την επήρεια των νέων μαγικών χαπιών που έχουν μάλλον μερικές απροσδόκητες παρενέργειες.

Γραμμένο από τον Σκοτ Ζ Μπέρνς τοων σεναριογράφο δυο όχι από τις καλύτερες είναι η αλήθεια ταινίες του Σόντερμπεργκ («Αληθοφανή Ψέμματα» και «Contagion») το «Side Effects», μοιάζει με ένα ενδιαφέρον μείγμα δράματος και θρίλερ με μια φαρμακευτική «συνωμοσία» στο παρασκήνιο, λίγη δικαστική ίντριγκα, κάμποση βρετανική προφορά από τον Τζουντ Λο και την Κάθριν Ζίτα Τζόουνς με γυαλιά μυωπίας και αυστηρό ύφος!

Τι άλλο να ζητήσεις;

Δείτε το τρέιλερ!