Buzz

Εγώ ο ίδιος: Οι πρωταγωνιστές του «Σωσία» on camera

στα 10

Ο Τζέσε Αιζενμπεργκ και η Μία Γουασικόφσκα μιλούν για το φιλμ και μπόνους ένα βίντεο για τα ειδικά εφέ της ταινίας και το πως ο πρωταγωνιστής του, έγινε διπλός.

Εγώ ο ίδιος: Οι πρωταγωνιστές του «Σωσία» on camera

Το φιλμ του Ρίτσαρντ Αγιοάντι «Ο Σωσίας», βγαίνει επιτέλους και στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 15 Μαΐου από την εταιρία διανομής Weird Wave, μετά από μια φεστιβάλική πορεία που ξεκίνησε από το φεστιβάλ του Τορόντο και συνεχίστηκε στο Λονδινο και το Sundance.

Η δεύτερη μεγάλου μήκους του Βρετανού κωμικού ηθοποιού (τον θυμάστε ίσως από το «The IT Crowd») μετά το τρυφερό και αστείο «Submarine», είναι μια μάλλον πιο σκοτεινή ιστορία γεμάτη μαύρο χιούμορ και αλλόκοτες καταστάσεις που προέρχεται από μια νουβέλα του Ντοστογιέφσκι , μα θυμίζει περισσότερο Καφκικό εφιάλτη.

Ο Τζέσε Αϊζενμπεργκ είναι ένας άχρωμος υπάλληλος σε μια αδιευκρίνιστη εταιρία σε έναν άχρονο κόσμο, στον οποίο κανείς δεν δίνει σημασία. Μέχρι την στιγμή που κάποιος που του μοιάζει σε όλα και που έχει ακόμη και το όνομά του, πιάνει δουλειά στο ίδιο γραφείο κι όλοι αρχίζουν να τον προσέχουν. Ακόμη και το κορίτσι που ο «πρωτότυπος» ήρωας ονειρευόταν εδώ και καιρό.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ του φιλμ με ελληνικούς υπότιτλους καθώς και ένα βίντεο στο οποίο ο Τζέσε Αίζενμπεργκ και η Μία Γουασικόφσκα μιλούν για το φιλμ. Δείτε ακόμη ένα βίντεο από το The Creators Project στο οποίο ο Ρίτσαρντ Αγιοάντι μιλά για την κατασκευή του φιλμ και για το πως ο πρωταγωνιστής του έγινε διπλός μέσα από μια ευρηματική χρήση των εφέ και δίχως να χρησιμοποιήσουν green screen.