Buzz

Πρώτο, γεμάτο γοτθική ατμόσφαιρα, τρέιλερ από «Το Κοράκι» με τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ

στα 10

Η νέα κινηματογραφική μεταφορά του graphic novel του Τζέιμς Ο’Μπαρ, σε σκηνοθεσία του Ρούπερτ Σάντερς, έρχεται τον Ιούνιο στις αίθουσες.

Πρώτο, γεμάτο γοτθική ατμόσφαιρα, τρέιλερ από «Το Κοράκι» με τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ

Η κινηματογραφική μεταφορά του graphic novel του Τζέιμς Ο’Μπαρ «Το Κοράκι» θεωρείται από αρκετούς μια «καταραμένη» υπόθεση.

Μπορεί η ταινία του 1994 σε σκηνοθεσία του Αλεξ Πρόγιας και με πρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο από ατύχημα στα γυρίσματα Μπράντον Λι να θεωρείται μια αγαπημένη καλτ ταινία, όμως οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια για αναβίωση του franchise έπεφτε πάντα στο κενό. Ακόμα και εκείνη με τον Τζέισον Μομόα, δύο χρόνια πριν, η οποία έφτασε πολύ κοντά να πάρει το πράσινο φως για να γυριστεί, τελικά ποτέ δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το Χόλιγουντ δεν θα σταματήσει τις προσπάθειες.

Μια ομάδα από ανεξάρτητα στούντιο, τα Hassell Free Productions, The Electric Shadow Company, Davis Films και Pressman Films, ενώνουν τις δυνάμεις του για να μεταφέρουν «Το Κοράκι» και πάλι στη μεγάλη οθόνη. Αυτή την φορά ο Ρούπερτ Σάντερς («Η Χιονάτη κι ο Κυνηγός», «Φάντασμα στο Κέλυφος») έχει αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία περιγράφεται ως «μια μοντέρνα απεικόνιση του Κορακιού», σε σενάριο του υποψήφιου για Οσκαρ Ζακ Μπέιλιν («Η Μέθοδος των Γουίλιαμς»), με τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ και την υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια FKA Twigs να πρωταγωνιστούν.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες από «Το Κοράκι» με τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ

the crow

Η αρχική ιστορία του Ο’Μπαρ επικεντρώνεται στον Ερικ, έναν νεαρό άνδρα που, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Σέλι δέχονται μια βάναυση επίθεση και δολοφονούνται από μια συμμορία όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει. Ο Ερικ ανασταίνεται από ένα υπερφυσικό κοράκι για να καταδιώξει και να εκδικηθεί τους υπεύθυνους για το έγκλημα.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και μετά τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία, έχουμε και το πρώτο τρέιλερ της το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το «The Crow» θα πετάξει στις οθόνες μας στις 7 Ιουνίου.

the crow