Industry

Τέτοιο διαγωνισμό... δεν έχεις δει! Κέρδισε μία TCL Android TV 55''

στα 10

Αναζητάς υψηλή ποιότητα στην εικόνα και στον ήχο και στο σπίτι; Αυτή η τηλεόραση πρέπει να γίνει δική σου.

Flix Team
Τέτοιο διαγωνισμό... δεν έχεις δει! Κέρδισε μία TCL Android TV 55''

Η τηλεόραση είναι το νέο σινεμά; Αν αυτό είναι το ερώτημα των ημερών μας στο entertainment, το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο σε περιεχόμενο, αλλά και, κυρίως, σε τεχνολογία, μια τηλεόραση μπορεί να σου προσφέρει ιδανικές συνθήκες θέασης και στο σπίτι. Ειδικά μια τηλεόραση TCL Android.

Η TCL και το FLIX κάνουν δώρο σε έναν τυχερό αναγνώστη μία 55″ 4K UHD Android TV™ – 55DP660. Για να τη διεκδικήσεις, μπες στην επίσημη σελίδα του Flix.gr στο facebook, κάνε share, like και άφησε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου στο post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως και τις 31 Ιουλίου και ο/η νικητής/τρια της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί με dm.

Γιατί πρέπει να γίνει δική σου μια TCL 55DP660 Android TV;

tcl 607

Λεπτή Σχεδίαση Δεν... κρύβει απολύτως τίποτα! Στην TCL 55DP660, η λεπτή σχεδίαση συνδυάζει τη λειτουργικότητα και τη μόδα σε μια κορυφαία εμφάνιση κομψότητας.

tcl 607

Λεπτό πλαίσιο Ωστε ό,τι βλέπεις, να είναι όλο εικόνα. Το λεπτό προφίλ και το λεπτό πλαίσιο ομορφαίνουν την τηλεόραση είτε είναι σε λειτουργία είτε όχι. Οι εικόνες στην οθόνη ζωντανεύουν καθώς η προσοχή σου επικεντρώνεται στην τηλεόραση, η οποία σου προσφέρει την καλύτερη οπτική εμπειρία από ποτέ.

tcl 607

WCG Ενας αληθινός σινεφίλ, ένας πραγματικός TV fan, θέλει να βλέπει ταινίες και σειρές, όπως τις έφτιαξε εκείνος που τις υπογράφει. Η τεχνολογία TCL Wide Color Gamut μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά τη ζωντάνια και τη ρεαλιστικότητα του χρώματος, καθώς και την πλουσιότερη επίστρωση της εικόνας.

tcl 607

HDR PRO Για να μην παραπονεθεί ξανά κανείς ότι... το «Game of Thrones» ήταν σκοτεινό! Το HDR pro παράγει εικόνες με εκπληκτική λεπτομέρεια, με ακριβή αναπαραγωγή των φωτεινών και σκούρων αποχρώσεων. Και σου επιτρέπει την εμπειρία του περιεχόμενου HDR από όλες τις πηγές.

tcl 607

4K UHD Εχει την πυκνότητα εικόνας που θα ενέκρινε... ακόμα και ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ! Οι τηλεοράσεις TCL 4K UHD αναπαράγουν με καταπληκτική λεπτομέρεια όλες τις αποχρώσεις του φωτός, φυσικά χρώματα για μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία θέασης μέσω 3.840 x 2.160 pixel (4 x τον αριθμό των pixel σε τηλεοράσεις Full HD).

tcl 607

Dolby Audio Σαν να βρίσκεσαι στην καρδιά της δράσης, στην ψυχή της συζήτησης. Ο ενισχυμένος ήχος του Dolby Audio προσφέρει κρυστάλλινη καθαρότητα, εύκολο στην ακρόαση διάλογο, εξαιρετική λεπτομέρεια και ρεαλιστικό ήχο surround για να κάνει ακόμα καλύτερη την ψυχαγωγία που αγαπάς.

tcl 607

Android TV Περισσότερο περιεχόμενο απ' όσο μπορείς να φανταστείς. Είναι έτοιμες άφθονες ταινίες και παιχνίδια, μουσική και φωτογραφίες, διαδίκτυο και εφαρμογές. Με την TCL Android TV™, θ' ανακαλύψεις νέους κόσμους διασκέδασης μαζί με την παρέα σου.

tcl 607

Φωνητική αναζήτηση Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσεις. Χρησιμοποιώντας τη φωνητική αναζήτηση, χρειάζεται μόνο να πιέσεις το κουμπί και να ζητήσεις, δεν υπάρχει κάποια πολύπλοκη γραμμή πλοήγησης και κουραστική πληκτρολόγηση, μπορείς να λάβεις εύκολα τις σχετικές εφαρμογές ή βίντεο που χρειάζεσαι.

tcl 607

Ενσωματωμένο Chromecast Γίνεται ένα με το κινητό ή το tablet σου, με μια κίνηση. Το Chromecast σου επιτρέπει να προβάλλεις στην τηλεόρασή σου με πλήρη ποιότητα τα αγαπημένα σου βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή συσκευή σου. Ενα μόνο πάτημα του πλήκτρου Cast στην οθόνη σου Android ή iOS είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να μεγεθύνεις τα αγαπημένα σου πράγματα. Πρόβαλλε το περιεχόμενό σου και συνέχισε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σου.

tcl 607

Google Play Store Netflix, YouTube, εφαρμογές και πολλά ακόμη είναι διαθέσιμα στην TCL Android TV. Ολες οι εφαρμογές για ταινίες, εκπομπές, μουσική, αθλητικά και βίντεο είναι έτοιμα για λήψη από το Google Play Store. Η Android TV υποστηρίζει επίσης εφαρμογές Cast Ready στο g.co/castapps.

tcl 607

Google Play Movies & TV Χρόνο να έχεις να ψάχνεις! Η τηλεόραση TCL παρέχει απεριόριστες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές, κινούμενα σχέδια και αθλητικά για να μπορείς να απολαμβάνεις διασκέδαση χωρίς διακοπή.

tcl 607

Netflix Διαλέγεις από εδώ ή από εδώ και το βλέπεις αμέσως. Ως ένα από τα κορυφαία διαδικτυακά τηλεοπτικά κανάλια στον κόσμο με μια τεράστια ποικιλία δημοφιλούς περιεχομένου, το Netflix έχει να προσφέρει κάτι σε όλους. Μπορείς να παρακολουθήσεις τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν προταθεί αποκλειστικά σ' εσένα, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων πρωτότυπων σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ του Netflix.

tcl 607

YouTube Δεν χρειάζεται καν να κάνεις... full frame. Με το YouTube, μπορείς να δεις τι παρακολουθεί ολόκληρος ο κόσμος– από τα πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο μέχρι τα πιο trending βιντεοπαιχνίδια, προγράμματα ψυχαγωγίας, ειδήσεις και πολλά ακόμη. Εγγράφεσαι στα κανάλια που αγαπάς, μοιράζεσαι με φίλους και παρακολουθείς σε οποιαδήποτε συσκευή.


Ο κόσμος της TCL είναι μαγικός. Εξερεύνησέ τον στο επίσημο site της.

Η TCL και το FLIX κάνουν δώρο σε έναν τυχερό αναγνώστη μία μία 55″ 4K UHD Android TV™ – 55DP660. Για να τη διεκδικήσεις, μπες στην επίσημη σελίδα του Flix.gr στο facebook, κάνε share, like και άφησε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου στο post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως και τις 31 Ιουλίου και ο/η νικητής/τρια της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί με dm.