Buzz

Συναντήστε το «Χαμένο Κορίτσι» του Νίκου Πάστρα

στα 10

Μια εσωτερική, ονειρική, τρομακτική ταινία από ένα από τα νέα ταλέντα του ελληνικού κινηματογράφου, σας έχει… κέρασμα γνωριμίας! Κερδίστε το soundtrack από το «Χαμένο Κορίτσι» του Νίκου Πάστρα, πριν το συναντήσετε στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Flix Team
Συναντήστε το «Χαμένο Κορίτσι» του Νίκου Πάστρα

Βράδυ, σε μια άδεια γειτονιά, η Μαργαρίτα επιστρέφει σπίτι κουβαλώντας τα ψώνια. Τα πόδια της την οδηγούν διστακτικά στο σώμα ενός αιμόφυρτου άντρα. Θα τον ξανασυναντήσει. Μέσα στο σπίτι της, δεν είναι μόνη. Ο Γιάννης ήρθε χωρίς να ειδοποιήσει. Η κοπέλα μιλάει απ’το δικό της τηλέφωνο. Ο γυμνός άντρας τη διώχνει απ’το δωμάτιό της. Κι η τηλεόραση, ένας θόρυβος που δεν κλείνει ποτέ: «…συνεχίζει να αγνοείται η μικρή…». Η Μαργαρίτα ξεπλένει τα αίματα με νερό. Δεν μπορεί να είναι μόνη της, σ’ ένα χώρο όπου δεν υπάρχει ασφάλεια, ηρεμία ή αθωότητα. Σ’ ένα χώρο που λέγεται νέος βίαιος κόσμος.

Αυτή είναι η υπόθεση της δεύτερης ταινίας μικρού μήκους του Νίκου Πάστρα «Χαμένο Κορίτσι», που μετά το «Theremin» του 2008, που προβλήθηκε στις Νύχτες Πρεμιέρας και το Short Film Corner του Φεστιβάλ Καννών, επιστρέφει με μια ιστορία που ισορροπεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο, κρύβοντας κάτω από το «εφιαλτικό» της περίβλημα μια από τις πιο τρυφερές και ευαίσθητες ματιές πάνω στην γυναικεία ψυχοσύνθεση που είδαμε πρόσφατα.

coverart

Μέχρι την προβολή της ταινίας στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας, το Flix προσφέρει σε 10 από εσάς συλλεκτικά - το καθένα με διαφορετικό εξώφυλλο - soundtracks από το «Χαμένο Κορίτσι» με τη συμμετοχή των Στράτου Μπιχάκη, Αντώνη Γεωργίου, Νίκου Τριανταφύλλου, The Callas και Τζον ΜακΚόρμακ για να σας κάνουν παρέα τις μέρες του φθινοπώρου. Στείλτε μας email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας στο θέμα «Χαμένο Κορίτσι». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

info

Σκηνοθεσία | Σενάριο: Νίκος Πάστρας / Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Κανάκης / Σκηνογράφος | Ενδυματολόγος: Αντιγόνη Βλυσίδη / Sound Design | Μίξη: Νίκος Τριανταφύλλου / Μουσική: Στράτος Μπιχάκης, Αντώνης Γιώργου / Ηχολήπτης: Γιάννης Πατρίκιος / Μοντάζ: Νίκος Πάστρας, Αγγελος Φραντζής / Παραγωγή: Γιώργος Γεωργόπουλος, Κώστας Γεωργόπουλος / Πρωταγωνιστούν: Κάτια Γκουλιώνη, Κόρα Καρβούνη, Μαρία Εγγλεζάκη, Αθηνά Κουτσιανούλη, Νεφέλη Κουρή, Μισέλ Βάλεϊ, Πρόδρομος Τσινικόρης, Στάθης Σταμουλακάτος, Δημήτρης Μπίτος, Στάθης Κόκκορης, Γιάννης Κοκιασμένος

polaroids

Lost Girl O.S.T. - Track List

  • 01 - Nikos Triantafyllou, Stratos Bichakis - Intro - Lost Girl Theme
  • 02 - Nikos Triantafyllou - ''Do you want to know what it was like''
  • 03 - The Callas - Cause Your Love
  • 04 - John McCormack - Because (Excerpt)
  • 05 - Stratos Bichakis, Anthony Georgou – Party
  • 06 - Stratos Bichakis, Anthony Georgou - End

Το κάθε soundtrack θα φέρει κοντά σας ένα… ξεχωριστό «κορίτσι», τη μία από τις δέκα Polaroids που μπορείτε να δείτε στο gallery


Διαβάστε περισσότερα για το «Χαμένο Κορίτσι» στο επίσημο site της ταινίας, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του στο Facebook και ακούστε παρακάτω το «Cause Your Love» των The Callas.