Buzz

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζει μια ταινία για τα Panama Papers

στα 10

Η μεγαλύτερη διαρροή στην ιστορία, εγγράφων που αποδεικνύουν την παγκόσμια οικονομική διαφθορά θα έλεγε κανείς ότι ακούγεται ως ενδιαφέρον θέμα για μια ταινία. Με τον Σόντερμπεργκ στα ηνία ακόμη περισσότερο.

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζει μια ταινία για τα Panama Papers

H αποκάλυψη περισσότερων από 11 εκατομμυρίων αρχείων που καταγράφουν ανάμεσα σε αμέτρητες άλλες περιπτώσεις τις παράνομες οικονομικές δραστηριότητες πολιτικών κι αρχηγών κρατών που συμμετείχαν σε ένα παγκόσμιο κύκλωμα απόκρυψης των περιουσιακών τους στοιχείων μέσω offshore εταιριών, υπήρξε ένα γεγονός που προκάλεσε παγκόσμιες αντιδράσεις.

Μπορεί τα Panama Papers να μην έχουν ακόμη εξερευνηθεί σε όλο τους το βάθος, όμως τα στοιχεία που έχουν έρθει μέχρι τώρα στο φως μέσα από αυτά είναι συγκλονιστικά και ήδη ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Τζέικ Μπερνστάιν έχει υπό έκδοση ένα βιβλίο πάνω στην ιστορία της διαρροής τους.

Δείτε επίσης: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ δεν ψάχνει την ηθική του σεξ στο τηλεοπτικό «The Girlfriend Experience»

Το «Secrecy World» μπορεί να μην έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του Χολιγουντ κι ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έχει ήδη ενδιαφερθεί να κάνει την παραγωγή, αλλά πιθανότατα και να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική του εκδοχή.

panama papers 607

Ολα αυτά όμως αφού ολοκληρώσει το «Logan Lucky» το οποίο ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι και το οποίο αφηγείται την ιστορία μιας ληστείας στην διάρκεια του αμερικάνικου αγώνα αυτοκινήτων NASCAR. Με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Ντάνιελ Κρεγκ, Κάθριν Χάιγκλ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ανταμ Ντράιβερ και Σεθ ΜακΦάρλαν, η επιστροφή του Στίβεν Σόντερμπεργκ στο σινεμά μετά από μια όχι και τόσο μακρινή απουσία, αναμένεται θεαματική.

Δείτε ακόμη: