Buzz

Τελικά ρε παιδιά, ποιος θα παίξει τον Στιβ Τζομπς;

στα 10

Ο Κρίστιαν Μπέιλ αποχώρησε αιφνιδίως από την κινηματογραφική βιογραφία του Στιβ Τζομπς έτσι όπως την υπογράφει σεναριακά ο Αααρον Σόρκιν και θα σκηνοθετήσει ο Ντάνι Μπόιλ.

Τελικά ρε παιδιά, ποιος θα παίξει τον Στιβ Τζομπς;

Πάνω που φτάσαμε μέχρι τους άμεσους συμπρωταγωνιστές του Κρίστιαν Μπέιλ στην κινηματογραφική βιογραφία του Στιβ Τζομπς που ετοιμάζει ο Ντάνι Μπόιλ, ο ηθοποιός αποχώρησε αφήνοντας ξανά κενό έναν από τους πιο - θα φανταζόταν κανείς - περιζήτητους ρόλους, κι όμως ήδη καταραμένους...

Μετά τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο που αρνήθηκε το ρόλο και τον Ντέιβιντ Φίντσερ που αρνήθηκε να σκηνοθετήσει τη ζωή του Στιβ Τζομπς, βασισμένη στη βιογραφία «Steve Jobs» του Γουόλτερ Αϊζακσον, ο Ντάνι Μπόιλ που ανέλαβε οριστικά το πρότζεκτ βρίσκεται ξανά χωρίς πρωταγωνιστή.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ λέγεται πως θεώρησε πως δεν είναι ιδανικός για το ρόλο, πράγμα που μας κάνει να ανησυχούμε για το τι ακριβώς συμβαίνει στα παρασκήνια μιας παραγωγής που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έμοιαζε παράδεισος για οποιονδήποτε πρωταγωνιστή του μεγέθους του.

Διαβάστε ακόμη: H κινηματογραφική ζωή (και ο θάνατος) του Στιβ Τζομπς

Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι με συνοπτικές διαδικασίες για να καλύψει το κενό του Μπέιλ ήταν αυτό του Μάικλ Φασμπέντερ (θα μπορούσαν να απευθυνθούν και στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς που μοιάζει επίσης να είναι η πρώτη επιλογή για κάθε ρόλο αυτή τη στιγμή στο σινεμά), τίποτα όμως δεν επιβεβαιώνεται ακόμη από την παραγωγή.

Αλλες φήμες θέλουν ακόμα - εκτός από τον Σεθ Ρόγκεν που θα υποδυθεί το στενό συνεργάτη του Τζομπς, Στιβ Γουόζνιακ - στην ταινία την Τζέσικα Τσαστέιν, σε απροσδιόριστο ρόλο, αλλά με τις ευλογίες του στούντιο. Η ταινία βρίσκεται σε στάδιο προπαραγωγής, με σκοπό να είναι έτοιμη προς το τέλος του 2015, πάνω στην ώρα για τα επόμενα Οσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: