Buzz

«Star Trek the Ultimate Voyage»: Ή το Star Trek με συμφωνική ορχήστρα

στα 10

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του δημοφιλούς διαστημικού franchise, η μουσική του έχει τον πρώτο λόγο σε μια συναυλία / παράσταση που ξεκίνησε ήδη την παγκόσμια τουρνέ της.

«Star Trek the Ultimate Voyage»: Ή το Star Trek με συμφωνική ορχήστρα

Το «Star Trek the Ultimate Voyage», φέρνει την μουσική του Star Trek σε μια καινούρια διάσταση, χρησιμοποιώντας μια συμφωνική ορχήστρα για να εκτελέσει όσο θεαματικά τους αξίζει μουσικά θέματα που έχουν γράψει συνθέτες όπως ο Τζέρι Γκόλντσμιθ, ο Τζέιμς Χόρνερ, κι ο Μάικλ Τζιακίνο.

Η ιδέα του Τζάστιν Φρίερ, ο οποίος είναι επικεφαλής της CineConcerts, μιας εταιρίας που ειδικεύεται στις συμφωνικές εκτελέσεις κινηματογραφικών θεμάτων, ήταν να δώσει στους fan του Star Trek την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά υπέροχα μουσικά θέματα (ανάμεσά τους και το βασικό θέμα της τηλεοπτικής σειράς) με έναν ήχο που δεν είχαν ακούσει ποτέ.

star trek ultimate voyage 607

Οι συναυλίες που ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα από την βόρειο Αμερική και μέσα στους επόμενους μήνες θα φτάσουν και στην Ευρώπη, συνοδεύουν την μουσική με μια σειρά από supercuts από τις ταινίες και την σειρά, θεματικά βίντεο που εξερευνούν πλευρές της ιστορίας και των χαρακτήρων και που αποκτούν διαφορετικές αποχρώσεις σε ένα καινούριο περιβάλλον.

Και ναι, μπορεί η εμπειρία να απευθύνεται κυρίως στους πιστούς του Star Trek, όμως οι μέχρι τώρα στάσεις του «Star Trek the Ultimate Voyage», όχι μόνο γνώρισαν τεράστια επιτυχία, αλλά κέρδισαν και θετικές κριτικές κι όχι μόνο από τους Trekkies.

star trek ultimate voyage 607

Αν η ιδέα σας μοιάζει ενδιαφέρουσα ή και ενθουσιαστική, επισκεφθείτε το site του «Ultimate Voyage» για περισσότερες πληροφορίες και ημερομηνίες στην Ευρώπη καθώς αυτές επιβεβαιώνονται και πάρτε μια μικρή γεύση από την παράσταση στο βίντεο πιο κάτω...


Δείτε ακόμη:

Tags: star trek