Ειδική φιλανθρωπική προβολή για την «Ανθρώπινη Ροή» του Αϊ Γουέι Γουέι

BUZZ 10 FEB  /  Flix Team

Με αφορμή την κυκλοφορία στις ελληνικές αίθουσες του νέου ντοκιμαντέρ του Αϊ Γουέι Γουέι «Ανθρώπινη Ροή», η Seven Films, το Flix.gr, η ΜΕΤΑδραση και η MOAS σας καλούν να στηρίξετε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της κρίσης.

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 20:00 στον κινηματογράφο Ααβόρα (Ιπποκράτους 180), βλέπουμε μαζί το ντοκιμαντέρ του Αϊ Γουέι Γουέι «Ανθρώπινη Ροή» σε μια ειδική φιλανθρωπική προβολή τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε δύο σημαντικούς οργανισμούς ως βοήθεια στους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο. Το εισιτήριο για την προβολή κοστίζει 7 ευρώ (μειωμένο 6 ευρώ) και τα χρήματα θα ενισχύσουν τη ΜΕΤΑδραση και τη Moas.

Human Flow 607

Περισσότεροι από 65 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν εκτοπιστεί με τη βία από τα σπίτια τους, στη μεγαλύτερη ανθρώπινη μετατόπιση από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. H «Ανθρώπινη Ροή» είναι ένα επικό ταξίδι για την προσφυγική κρίση από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο εικαστικό και ακτιβιστή Αϊ Γουέι Γουέι, γυρισμένο σε 23 χώρες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, το Αφγανιστάν, την Τουρκία ως το Μεξικό, η ροή ενός κύματος ανθρώπων που κινούνται συνεχώς προς αναζήτηση καταφυγίου και πατρίδας.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για την ειδική φιλανθρωπική προβολή της «Ανθρώπινης Ροής»


H ΜΕΤΑδραση είναι μια ελληνική Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών η οποία ιδρύθηκε το 2010 με πρωταρχικό σκοπό να συμβάλει στην υποδοχή και ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, με τρόπο που να διασφαλίζεται ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διεθνή και εθνική νομοθεσία.Είναι η μόνη Οργάνωση με μόνιμη παρουσία στην πρώτη γραμμή σε όλα τα κύρια σημεία εισόδου και εξόδου από την Ελλάδα. Εξειδικεύεται στον τομέα της διερμηνείας, στην προστασία των ασυνόδευτων παιδιών και άλλων ευάλωτων ομάδων, την εκπαίδευση και την ένταξη.

Η MOAS ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 με αφορμή την ανθρωπιστική καταστροφή ανοικτά της Λαμπεντούζα, όπου πνίγηκαν περίπου 400 άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Σκοπός της είναι να προσφέρει ένα πρότυπο για μία κοινωνία πολιτών ως απάντηση στην παρούσα κρίση. Οι θαλάσσιες επιχειρήσεις της MOAS σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στις μεγάλες ανάγκες για υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης (SAR) σε ανθρώπους που επιχειρούν επικίνδυνο διάπλου ενώ έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους για να σωθούν από τη βία, τη φτώχεια και τις διώξεις. Από την ίδρυσή της, η MOAS έχει διασώσει και έχει προσφέρει βοήθεια σε πάνω από 40.000 άτομα στις πιο επικίνδυνες μεταναστευτικές διαδρομές του κόσμου. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, η MOAS ανταποκρίνεται στην προσφυγική κρίση των Ροχίνγκια στο Μπαγκλαντές, έχει προσφέρει πάνω από 40 τόνους βοήθειας και επείγουσας ιατρικής φροντίδας σε 36.000 πρόσφυγες, στηρίζοντας την "πιο διωκόμενη μειονότητα του κόσμου".

Διαβάστε περισσότερα για την «Ανθρώπινη Ροή», η οποία προβάλλεται αποκλειστικά στον κινηματογράφο Αααβόρα σε διανομή της Seven Films και μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε μέρος μιας καθοριστικής δράσης για την ενίσχυση των προσφύγων σε όλον τον κόσμο

Human Flow Greek Poster

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.