Buzz

Skyfall: τα κουστούμια του πράκτορα 007 για τα μάτια σας μόνο...

στα 10

Μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ να επαναλανσάρισε τον ήρωα στην πιο γήινή του εκδοχή, αλλά όλα κι όλα: τα κουστούμια του Τζέιμς Μποντ παραμένουν ατσαλάκωτα. Δείτε το βίντεο (με making of σκηνές) στο οποίο μιλάει η ενδυματολόγος του «Skyfall», Τζένι Τέμαϊμ.

Skyfall: τα κουστούμια του πράκτορα 007 για τα μάτια σας μόνο...

«Πάντα ήθελα να δουλέψω σε μία ταινία Τζέιμς Μποντ. Υπήρξα ερωτευμένη με τον Μποντ όλη μου τη ζωή» λέει χαμογελώντας η ενδυματολόγος Τζένι Τέμαϊμ (η βασική ενδυματολόγος των Χάρι Πότερ, αλλά και ταινιών όπως «Τα Παιδιά των Ανθρώπων» και «Αποστολή στην Μπριζ»).

Και μ' αυτό το βίντεο μας ξεναγεί στις επιλογές της για τα κουστούμια του πιο γοητευτικού και στιλάτου κινηματογραφικού ήρωα στην ιστορία του σινεμά - με την πρόκληση ότι δεν ντύνει κανείς τον 007 σε μία ρετρό δεκαετία, αλλά στα τσαλακωμένα 00ς.

«Ηταν πολύ δύσκολο γιατί ο Μποντ είναι τέτοια εμβληματική φιγούρα που δεν μπορείς παρά να τη σεβαστείς» λέει η Τέμαϊμ. «Είναι ένας Αγγλος τζέντλμαν, πάντα τέλεια ντυμένος. Ακόμα κι όταν κάνει ακροβατικά ή παλεύει. Κι αυτό είναι πολύ μεγάλη πρόκληση...»

Την υπογραφή του Τομ Φορντ φέρνουν τα ρούχα του Μποντ και μάλιστα από μία ειδική collection που σχεδιάστηκε ειδικά για το στιλ του Ντάνιελ Κρεγκ.

Κι αν η γκαρνταρόμπα του Βρετανού μυστικού πράκτορα δεν σας ενδιαφέρει καθόλου, δείτε το βίντεο έτσι κι αλλιώς: γιατί θα βρείτε μερικές κλεφτές σκηνές από το making of της ταινίας.

Ο,τι άλλο θέλετε να μάθετε για το «Skyfall» εδώ...