Buzz

«Στην Πόλη της Αμαρτίας πηγαίνεις με τα μάτια ανοιχτά»: τρέιλερ για το «Sin City: Α Dame to Kill For»

στα 10

Επτά χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και ο Φρανκ Μίλερ επιστρέφουν στο νουάρ σύμπαν του «Sin City». Δείτε το τρέιλερ το «Sin City: A Dame to Kill For» που μόλις κυκλοφόρησε.

«Στην Πόλη της Αμαρτίας πηγαίνεις με τα μάτια ανοιχτά»: τρέιλερ για το «Sin City: Α Dame to Kill For»

Σκληρά αγόρια, μοιραία κορίτσια, έντονο κόκκινο κραγιόν και μια οσμή θανάτου...

«Στην Sin City έρχεσαι με τα μάτια ανοιχτά. Διαφορετικά καλύτερα να μην έρθεις καθόλου» προειδοποιεί το τρέιλερ του «Sin City: A Dame to Kill For» που έρχεται για να ικανοποιήσει την αγωνία όσων περίμεναν επτά ολόκληρα χρόνια για τη νέα συνεργασία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ με τον Φρανκ Μίλερ μετά το «Sin City» του 2007. Το σενάριο δεν βασίζεται αυτή τη φορά σε ένα graphic novel του Μίλερ, αλλά πρόκειται για μία μίξη ιστοριών από πολλά βιβλία του, συν μία νέα ιστορία που γράφτηκε αποκλειστικά για την ταινία. Η εμπνευση για μία αφηγηματική γραμμή της ιστορίας προέρχεται από το κόμικ βιβλίο του 1993 «A Dame to Kill For».

«Εγώ πάντα ήθελα να ξανασυνεργαστώ με τον Φρανκ Μίλερ και να επιστρέψω στον σκοτεινό κόσμο που δημιούργησε», είχε δηλώσει ο Ροντρίγκεζ πριν την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας τον Οκτώβριο του 2012. «Από την μέρα που τελειώσαμε το πρώτο, ήμουν έτοιμος για το δεύτερο. Από την άλλη όμως, ένιωθα και τεράστια ευθύνη απέναντι στους θαυμαστές της πρώτης ταινίας. Επρεπε να περιμένουμε μέχρι κάτι το εξαιρετικό να παρουσιαστεί και να είναι αντάξιο των επικών τους προσδοκιών. Το «Sin City: A Dame to Kill For» είναι σίγουρα κάτι που άξιζε να περιμένει κανείς...»

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει;


Διαβάστε ακόμη:

2