Buzz

Ειδική προβολή του «Bios + Πολιτεία», αφιερωμένη στον Τάκη Μόσχο

στα 10

Η πρωτοβουλία φίλων και συνεργατών για την οικονομική ενίσχυση του ηθοποιού Τάκη Μόσχου παρουσιάζει τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 20:00 στον κινηματογράφο Τριανόν την ταινία «Bios + Πολιτεία» του Νίκου Περάκη.

Flix Team
Ειδική προβολή του «Bios + Πολιτεία», αφιερωμένη στον Τάκη Μόσχο

Εδώ και καιρό, ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος βρίσκεται σε δεινή θέση λόγω οικονομικών προβλημάτων, με την υγεία του να χειροτερεύει μετά και από ένα πρόσφατο ισχυρό επεισόδιο. Η πρωτοβουλία φίλων και συνεργατών για την οικονομική ενίσχυση του ηθοποιού που εδώ και καιρό βρίσκεται στο πλευρό του, παρουσιάζει τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 20:00 στον κινηματογράφο Τριανόν την ταινία «Bios + Πολιτεία» του Νίκου Περάκη, στην οποία πρωταγωνιστει ο Τάκης Μόσχος.

Μετά την προβολήτης ταινίας , θα ακολουθήσει πάρτι στο φουαγιέ του Τριανόν και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα κατατεθούν στο λογαριασμό του Τάκη Μόσχου για την αποθεραπεία του.

Μόσχος ποστερ

Βιοs + Πολιτεία του Νίκου Περάκη (1987,100')

Ενας ιδιοφυής ηλεκτρονικός, ο Μιχάλης Καραμάνος, είναι υπάλληλος του Τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού Ελλάδος και φαίνεται πως είναι ο μόνος που μοιάζει να μην έχει ενσωματωθεί πλήρως στο παμφάγο σύστημα. Όντας μέλος της επαναστατικής οργάνωσης Συνταγματικός Αγώνας, που μάχεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, συνδέει τον κομπιούτερ του διοικητού του ΤΟΕ μ’ έναν εκρηκτικό μηχανισμό, απειλώντας έτσι να καταστρέψει τις τηλεπικοινωνίες της χώρας, αν δεν του επιτρέψουν να εκπέμψει από την τηλεόραση το επαναστατικό του μήνυμα και μάλιστα κατά τη διάρκεια μετάδοσης ενός σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Οι Αρχές, θεωρώντας πως τον χτύπησε κάποια τρέλα, προσπαθούν να τον συνεφέρουν χρησιμοποιώντας τους παλιούς του φίλους από τον στρατό, τους οποίους μαζεύουν έναν-έναν ως μεσολαβητές.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης | Δ/ντής Φωτογραφίας: Γιώργος Πανουσόπουλος | Μοντάζ: Γιάννης Τσιτσόπουλος | Ηχολήπτης: Νίκος Αχλάδης | Σκηνογράφος: Αφροδίτη Κοτζιά | Μουσική σύνθεση: Νίκος Μαμαγκάκης | Παραγωγή: ΣΤΕΦΙ ΙΙ, HOME VIDEO HELLAS (HVH) , ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝHΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΚΚ), ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜ | Δ/ντής παραγωγής: Δημήτρης Τουρλής | Παραγωγός: Νίκος Περάκης | Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Γιώργος Κοτανίδης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Βάνα Μπάρμπα, Τάκης Μόσχος, Δημήτρης Πουλικάκος, Άλκης Παναγιωτίδης, Τίμος Περλέγκας, Άννα Μακράκη κ.α.

Δείτε εδώ ένα απολαυστικό απόσπασμα από το «Bios + Πολιτεία»: