Buzz

Οταν η Σκάρλετ Τζοχάνσον μιλάει για ανθρώπινα δικαιώματα αξίζει μόνο χειροκρότημα!

στα 10

Υπέρμαχος του οικογενειακού προγραμματισμού, η Σκάρλετ Τζοχάνσον μίλησε σε εκδήλωση του Variety για τις δυναμικές γυναίκες της βιομηχανίας και έγινε... viral.

Οταν η Σκάρλετ Τζοχάνσον μιλάει για ανθρώπινα δικαιώματα αξίζει μόνο χειροκρότημα!

Στο πλαίσιο του αφιερώματος στις επιδραστικές γυναίκες της βιομηχανίας που έκανε το περιοδικό Variety, η Σκάρλετ Τζοχάνσον μίλησε σε εκδήλωση στηρίζοντας με επιχειρήματα τον «οικογενειακό προγραμματισμό», ως ένθερμη υποστηρίκτρια της μη κυβερνητικής οργάνωσης Planned Parenthood που πρόσφατα έπεσε θύμα της ρεπουμπλικανικής ατζέντας εναντίον των αμβλώσεων.

Ανάμεσα σε άλλα, η Τζοχάνσον, μητέρα ενός παιδιού δύο ετών, μίλησε για το πως ο προγραμματισμός στην τεκνοποίηση βοήθησε την ίδια, την οικογένειά της αλλά και αγαπημένους ανθρώπους του φιλικού της περιβάλλοντος και με μαχητικότητα δήλωσε πως το δικαίωμα μιας γυναίκας πάνω στο σώμα της δεν μπορεί να βρίσκεται στην πολιτική ατζέντα κανενός, αφού πρωτίστως αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα.

«Το δικαίωμα μιας γυναίκας να επιλέγει τι κάνει με το σώμα της δεν θα έπρεπε να ανήκει στα θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των γυναικών - βρισκόμαστε στο έτος 2016 και αυτό είναι θεμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων... Είναι τώρα η στιγμή να σταθούμε ενωμένοι ώστε η συζήτηση να βγει από τις κάλπες και έξω από τα στόματα των πολιτικών.»

Scarlett Johansson 607

Φτάνοντας στην εκδήλωση, η Σκάρλετ Τζοχάνσον μίλησε για την ωριμότητα που την έχει κάνει λιγότερο σκληρή με τον εαυτό της και τους άλλους: «Νομίζω το γεγονός πως έγινα 30, πως έκανα παιδί και βρήκα τον εαυτό μου μέσα στο δημιουργικό περιβάλλον μου υπήρξε καθοριστικό για μένα με πολλούς τρόπους. Νομίζω πως μαθαίνω να αποδέχομαι περισσότερο τον εαυτό μου και να είμαι λιγότερο επικριτική, λιγότερο σκληρή.»

Δείτε εδώ τον - ήδη viral - λόγο της Σκάρλετ Τζοχάνσον:


Περισσότερες υπέροχες γυναίκες: