Buzz

Σαρλίζ εν δράσει: δείτε 5 σκηνές από το «Young Adult»

στα 10

Δείτε περισσότερο υλικό από την ταινία που υπόσχεται να χαρίσει στην Σαρλίζ Θερόν μία θέση στην πεντάδα του α' γυναικείου ρόλου. Πέντε σκηνές με το φλέγμα της Ντιάμπλο Κόντι και την καυστική οπτική του Τζέισον Ράιτμαν...

Σαρλίζ εν δράσει: δείτε 5 σκηνές από το «Young Adult»
«Ολοι γερνάμε. Αλλά δεν μεγαλώνουμε όλοι...»

Το «Young Adult», η τέταρτη ταινία του Τζέισον Ράιτμαν, και η δεύτερη συνεργασία του στο σενάριο με την Ντιάμπλο Κόντι («Juno»), μας προσφέρει μία νέα πλευρά της Σαρλίζ Θερόν - αυτή της «prom queen» ψυχωτικής σκύλας που σου έκανε τη ζωή κόλαση στο σχολείο.

Μετά από έναν αποτυχημένο γάμο και μία πικρή γεύση της ζωής, η ηρωίδα επιστρέφει στην μικρή της γενέτειρα με έναν σκοπό: να ξανακερδίσει το παλιό της γυμνασιακό αγόρι και να ξαναρχίσει τη ζωή της από την αρχή - έτσι όπως θα έπρεπε να είχε κάνει τότε. Μόνο που αυτός είναι τώρα παντρεμένος, και πρόσφατα πατέρας, αλλά για την σαρωτική bitch ηρωίδα αυτό είναι απλά... πρόκληση, κι όχι ηθικό εμπόδιο.

Από τις σκηνές καταλαβαίνει κανείς την ψυχαναλυτική διάθεση της Κόντι στο γυναικείο αδιέξοδο - έτσι όπως κοιτά την ηρωίδα απροκάλυπτα, επιθετικά, αλλά και τρυφερά μαζί. Ο Ράιτμαν απεικονίζει τη ζωή με τον τρόπο που συνηθίζει - μουντά και απογυμνωμένα. Αυτή όμως που μοιάζει να πετάει τις μάσκες είναι η Σαρλίζ Θερόν, αποδεικνύοντας ότι μία πολύ λεπτή γραμμή χωρίζει τη σκύλα από την κοπέλα που θέλεις στην πραγματικότητα να παρηγορήσεις.

Δείτε σκηνές από το «Young Adult»:

Σκηνή 1η: «Και αυτό είναι το μωρό μας»

Σκηνή 2η: «Ψάχνοντας για φόρεμα»

Σκηνή 3η: «Πρωινό με γονείς»

Σκηνή 4η: «Check in»

Σκηνή 5η: «Γνωριζόμαστε από κάπου;»