Buzz

Είστε έτοιμοι για τέσσερις ταινίες για τους Beatles;

στα 10

Οχι μια αλλά τέσσερις ταινίες, μια για κάθε μέλος των πιο διάσημων Σκαθαριών στην Ιστορία, ετοιμάζονται από την Apple σε σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες

Είστε έτοιμοι για τέσσερις ταινίες για τους Beatles;

Ηταν 2021 όταν ο Πίτερ Τζάκσον κυκλοφόρησε στο Disney+ το «The Beatles: Get Back» ένα 6ωρο ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων για τους Beatles το οποίο κατάφερε να αναζωογονήσει την Beatlemania. Και μπορεί ο Τζάκσον να έχει δηλώσει πως είναι έτοιμος για περισσότερο υλικό όσο αφορά το θρυλικό συγκρότημα από το Λίβερπουλ, φαίνεται όμως πως και άλλα στούντιο να θέλουν ένα κομμάτι από αυτή την πίτα.

Ετσι η Apple ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη να μας χαρίσει όχι μία, ούτε δυο αλλά τέσσερις διαφορετικές ταινίες, μια για κάθε μέλος των Beatles, τον Τζον Λένον, τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, τον Τζορτζ Χάρις και τον Ρίνγκο Σταρ και όλες σκηνοθετημένες από τον Σαμ Μέντες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Σαμ Μέντες πιστεύει πως θα ήταν ωραίο να δούμε μια γυναίκα να σκηνοθετεί τον Τζέιμς Μποντ

The Beatles Eight Day a Week 607

Και δεν πρόκειται για κάποια ντοκιμαντέρ αλλά κανονικές ταινίες όπου κάθε μια από αυτές θα αφηγείται την ιστορία από την οπτική γωνία του κάθε μέλους της μπάντας και «θα διασταυρωθεί με τις υπόλοιπες για να αφηγηθεί την εκπληκτική ιστορία της μεγαλύτερης μπάντας στην ιστορία».

Η Sony Pictures Entertainment θα συνεργαστεί με την Apple πάνω στην παραγωγή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν τους ρόλους των πιο διάσημων Σκαθαριών στην Ιστορία. Αναμένουμε περισσότερα με αρκετή αγωνία.