Industry

Η SAE Athens μάς μαθαίνει να τα κάνουμε όλα… τρισδιάστατα

στα 10

Σε μια ανοιχτή για το κοινό διάλεξη, η SAE Athens μεταφράζει, διερευνά και διδάσκει, πώς οι 3D κατασκευές περνούν στο κινηματογραφικό σύμπαν.

Flix Team
Η SAE Athens μάς μαθαίνει να τα κάνουμε όλα… τρισδιάστατα

Πώς οι τρισδιάστατες κατασκευές και τα μοντέλα συναντάνε τον κινηματογράφο και το 3D animation στη σύγχρονη εποχή; Πώς ο αναλογικός κόσμος ενσωματώνεται σε μία ψηφιακή παραγωγή προσδίδοντας μοναδικότητα και ξεχωριστές εμπειρίες στο θεατή; Ποιες αρετές και γνώσεις σχετικά με την αναλογική δημιουργία είναι σημαντικό να κατέχει ο απόφοιτος του 3D & Interactive Animation Diploma και γιατί; Απαντήσεις σ’ αυτές τις περιπετειώδεις ερωτήσεις θα δώσει η SAE Athens, στην ανοιχτή διάλεξη με θέμα «3D Αναλογικός & Ψηφιακός Κόσμος στον Κινηματογράφο» που θα γίνει την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου.

sae stadium 607

Τη διάλεξη διοργανώνει το 3D Animation Department της SAE στην Ελλάδα, με εισηγητή τον διεθνώς αναγνωρισμένο δημιουργό μοντέλων, Δημήτρη Καλυβιώτη. Αντλώντας γνώσεις από τις συνεργασίες του με blockbusters του Χόλιγουντ, ο Καλυβιώτης θα παρουσιάσει τη θέση των χειροποίητων κατασκευών στην ψηφιακή εποχή. Με βίντεο, αντικείμενα, εικόνες και αφήγηση εμπειριών από εργασίες του για παραγωγές όπως τα «The Fountain», «300», «A Night at the Museum», «Taking Lives» και «Mummy III», θα αναλύσει το ρόλο των κατασκευών (μινιατούρες, props, μοντέλα σύλληψης κλπ) και πώς αυτές συνυπάρχουν με τα ψηφιακά εργαλεία και την ψηφιακή εικόνα. Παράλληλα, ο Δημήτρης Καλυβιώτης θα αναλύσει και το ρόλο των κατασκευών στο δημιουργικό χώρο, παρουσιάζοντας παραδείγματα μέσα από τις εργασίες του με δημιουργικά γραφεία και τις εταιρείες παιχνιδιών και διαφήμισης.

Η παρακολούθηση της διάλεξης είναι δωρεάν, οι θέσεις ωστόσο είναι περιορισμένες, γι’ αυτό δηλώστε συμμετοχή στο athens.sae.edu/animationlecture.

info

  • 3D Αναλογικός & Ψηφιακός Κόσμος στον Κινηματογράφο
  • Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, 16.00 – 18.00
  • SAE Athens | Κοραή 2, Μοσχάτο (100μ. από το σταθμό του ΗΣΑΠ) | τηλ. 210 3217661
  • Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στο behance.net/Dimitri-Kaliviotis
  • δηλώστε συμμετοχή στο athens.sae.edu/animationlecture
  • περισσότερες πληροφορίες για τη SAE Athens και τις δραστηριότητές της στο site της SAE