Buzz

Πέθανε ο Τριτ Γουίλιαμς στα 71 του χρόνια

στα 10

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Everwood» ενεπλάκη σε μοιραίο τροχαίο με την μοτοσικλέτα του.

Πέθανε ο Τριτ Γουίλιαμς στα 71 του χρόνια

Ο Τριτ Γουίλιαμς, αγαπημένος ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, πέθανε με τραγικό τρόπο σε ηλικία 71 ετών.

Ο ηθοποιός, πιο γνωστός για την ερμηνεία του ως Τζορτζ Μπέργκερ στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «Hair» το 1979, ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με μοτοσικλέτα την απόγευμα της Δευτέρας,12 Ιουνίου, σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο οποίος επιβεβαίωσε τα νέα στο περιοδικό People. Ο Γουίλιαμς χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο ενώ έκανε στροφή, με αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα.

Ο «πιο ευγενικός άνθρωπο» και «ένας παραδειγματικός ηθοποιός», όπως τον περιγράφουν οι άνθρωποι που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, ο Τριτ Γουίλιαμς είχε μια επιτυχημένη και πολυδιάστατη καριέρα στο Χόλιγουντ που διήρκεσε για πολλές δεκαετίες. Ο Γουίλιαμς ήταν περήφανος για τις πρόσφατες ερμηνείες του και εξέφραζε ικανοποίηση για τα έργα που του είχε εξασφαλίσει ο ατζέντης του, έχοντας διατηρήσει μια ισορροπημένη και ικανοποιητική καριέρα σε όλη τη ζωή του.

treat Με την Ρίτα Μορένο στο «The Ritz» του 1976

tre Με την Ανι Γκόλντεν στο «Hair» του 1979

treat Ως Στάνλεϊ Κοβάλσκι στο τηλεοπτικό «Λεωφορείον ο Πόθος» του 1984

treat Με τον Γούντι Αλεν στο «Hollywood Ending»

treat Everwood

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Hair», εμφανίστηκε σε σημαντικές ταινίες όπως το «Prince of the City», το «Κάποτε στην Αμερική» και το «127 Hours». Η ικανότητά του να υποδύεται διαφορετικούς μεταξύ τους χαρακτήρες και να παραδίδει συναρπαστικές ερμηνείες του χάρισαν επαίνους και μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών. Επιπλέον, ο Γουίλιαμς εντυπωσίασε στους τηλεθεατές με τον ρόλο του ως Άντι Μπράουν στη σειρά «Everwood», που προβλήθηκε από το 2002 έως το 2006. Η χημεία που ανέπτυξε στην οθόνη με τους συμπρωταγωνιστές του, όπως η Εμιλι ΒανΚαμπ και ο Κρις Πρατ, μεταξύ άλλων ανερχόμενων σταρ της εποχής, συνέβαλε στην επιτυχία της σειράς.

Ο Γουίλιαμς υπήρξε πάντα αγαπητός σε όσους τον συνάντησαν, όπως φάνηκε από ένα πολυαγαπημένο reunion μερικών μελών του καστ του «Everwood» πριν από μερικά χρόνια.

Δείτε εδώ τη θρυλική σκηνή με το «I Got Life» του Τριτ Γουίλιαμς στο «Hair»:

Δείτε εδώ τον Τριτ Γουίλιαμς να μιλάει για τη θητεία του στο μιούζικαλ: