Buzz

Μόνο αγάπη για το Ρίο Ντε Τζανέιρο στο πρώτο τρέιλερ για το «Rio, I Love You»

στα 10

10 ταινίες μικρού μήκους - ερωτικά γράμματα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, έρχονται να διαιωνίσουν το μύθο της «Πόλης του Θεού».

Μόνο αγάπη για το Ρίο Ντε Τζανέιρο στο πρώτο τρέιλερ για το «Rio, I Love You»

Οσοι έχουν δει τα «Paris, Je t' Aime» και «New York, I Love You» γνωρίζουν καλά το κόνσεπτ: μια πόλη γίνεται το επίκεντρο και η εμπνευση μιας σειράς ταινιών μικρού μήκους που όλες μαζί - σε μια ταινία - αποτελούν έναν κινηματογραφική φόρο τιμής στην πολυπλοκότητα και τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της σύγχρονης μητρόπολης για την οποία μιλούν.

Μετά το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη - και αν προσθέσει κανείς στη λίστα και την Κούβα με το «7 Days in Havana» - έρχεται λοιπόν να προστεθεί στις πόλεις που αγαπά το σινεμά και το Ρίο ντε Τζανέιρο στο «Rio, I Love You», το πρώτο τρέιλερ του οποίου έρχεται ακριβώς μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σαν μια υπενθύμιση όσων κρύβονται πίσω από την τουριστική εικόνα της πόλης.

Οι σκηνοθέτες που υπογράφουν το εγχείρημα είναι οι Φερνάντο Μειρέλες, Κάρλος Σαλντάνα, Χοσέ Παντίγια, Τζον Τορτούρο, Ιμ Σανγκ-σου, Στέφαν Ελιοτ, Πάολο Σορεντίνο, Γκιγιέρμο Αριάγκα, Αντρούτσα Γουάντιγκντον και Ναντίν Λαμπάκι.

2

2 Ο Τζον Τορτούρο με τη Βανέσα Παραντί

2 O Βενσάν Κασέλ στο φιλμ του Φερνάντο Μειρέλες

2 Ο Πάολο Σορεντίνο με την Εμιλι Μόρτιμερ

Δείτε εδώ δύο - τίγκα στη σάμπα - τρέιλερ του «Rio, I Love You» που είναι προγραμματισμένο να ανοίξει στις αίθουσες της Βραζιλίας στις 11 Σεπτεμβρίου του 2014:



Διαβάστε ακόμη: