Buzz

To «Rage» της Σάλι Πότερ κάνει πρεμιέρα στο... Instagram

στα 10

H ταινία θα κυκλοφορήσει ως καθημερινά επεισόδια στο Instagram από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί 15 χρόνια πριν.

To «Rage» της Σάλι Πότερ κάνει πρεμιέρα στο... Instagram

Στη 15η επέτειο από την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, η ταινία της Σάλι Πότερ «Rage» θα κυκλοφορήσει όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, στο Instagram, ως μια σειρά αναρτήσεων σε πραγματικό χρόνο σε διάστημα επτά ημερών, ξεκινώντας στις 23 Φεβρουαρίου, κάνοντάς την έτσι την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που θα κυκλοφορήσει στο Instagram.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας μιλά για τον Μικελάντζελο έναν μαθητή οπλισμένο μόνο με ένα κινητό τηλέφωνο, όπου πηγαίνει στα παρασκήνια σε μια επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια επτά ημερών όταν ένα ατύχημα στην πασαρέλα μετατρέπεται σε έρευνα δολοφονίας και οι συνεντεύξεις του με τους βασικούς υπόπτους γίνονται μια αστεία αποκάλυψη για μια βιομηχανία σε κρίση.

rage

Η ιστορία εκτυλίσσεται πλάνα-πλάνο, κατά την περίοδο της εβδομάδας κατά την οποία ο Μικελάντζελο τραβάει και δημοσιεύει τις συνεντεύξεις του. Η ταινία γυρίστηκε ως μια σειρά μονολόγων προς την κάμερα. Αυτά θα κυκλοφορήσουν διαδοχικά σε μια περίοδο 7 ημερών από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, με κάθε λήψη ως νέα ανάρτηση στο instagram, να δημοσιεύεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, όταν ολοκληρωθεί η κυκλοφορία της ταινίας στο instagram, θα υπάρξει ένα Q&A με τη Σάλι Πότερ και το καστ ζωντανά στο instagram από τον κινηματογράφο Rio στο Hackney του Λονδίνου, τον οποίο θα συντονίζει η Ελα Κεμπ από το Letterboxd.