Buzz

Πως λές «Humpday» στα Γαλλικά;

στα 10

Μέχρι τώρα, είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τους αμερικάνους να δανείζονται ιδέες από γαλλικές ταινίες. Ομως το «Humpday» της Λιν Σέλτον για το πείραμα δυο (στρέιτ) φίλων να γυρίσουν ένα gay πορνό, ετοιμάζεται να ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία.

Πως λές «Humpday» στα Γαλλικά;
Κρεβατομουρμούρα...

Ο Ιβάν Ατάλ σκηνοθετεί (για τρίτη φορά μετά το «Ma Femme est une Actrice» και το «Ils se Marièrent et Eurent Beaucoup d'Enfants») και συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον Φρανσουά Κλιζέ ως το ένα μέρος του πρωταγωνιστικού διδύμου του πορνό που σκοπεύουν να γυρίσουν.

Το σενάριο της ταινίας (που δεν έχει ακόμη οριστικό τίτλο), μοιάζει από μια πρώτη περίληψη να ακολουθεί σχεδόν επί λέξη αυτό του φιλμ της Σέλτον με τον Κλιζέ να εμφανίζεται μετά από χρόνια στο σπίτι του παλιού κολλητού του και οι δυο τους να παγιδεύονται μετά από ένα στοίχημα, στην απόφασή τους να γυρίσουν μια ταινία για έναν διαγωνισμό ερασιτεχνικού πορνό.

Θα καταφέρουν άραγε να πάνε την φιλία τους ένα βήμα πιο πέρα; Το γεγονός ότι ο Αταλ προσθέτει στην ταινία πρωταγωνίστριες όπως η Λετίσια Κάστα, η Σαρλότ Γκενσμούργκ και η Αζια Αρτζέντο μας κάνουν να υποπτευόμαστε πως όχι.

Το καστ μας κάνει επίσης να φανταζόμαστε πως η γαλλική εκδοχή του φιλμ θα στοχεύει πιθανότατα σε πιο εύκολα γέλια, κάνοντας το ζευγάρι των πρωταγωνιστών λίγο μεγαλύτερο και λίγο πιο αταίριαστο από αυτό των Μαρκ Ντιπλάς και Τζόσουα Λέοναρντ που το υποδύονταν στο πρωτότυπο φιλμ.

Στο βίντεο, δέιτε το τρέιλερ της πρωτότυπης ταινίας και στο gallery, την αφίσα της καθώς και το ζευγάρι των πρωταγωνιστών της γαλλικής εκδοχής, Ιβάν Ατάλ και Φρανσουά Κλιζέ. Τι λέτε, θα βλέπατε ένα πορνό με τους δύο τους;