Buzz

«Πριν τα Μεσάνυχτα»: Ο Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί ποζάρουν, όλο αγάπη

στα 10

Η Μπριζίτ Λακόμπ φωτογραφίζει το αγαπημένο μας κινηματογραφικό ζευγάρι, συλλαμβάνοντας κάτι από την ομορφιά της σχέσης που χτίζουν τόσο πειστικά στην οθόνη.

«Πριν τα Μεσάνυχτα»: Ο Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί ποζάρουν, όλο αγάπη

Η τρίτη ταινία της Ιστορίας του Τζέσι και της Σελίν που αυτή τη φορά διαδραματίζεται ως γνωστόν στην Ελλάδα, βγαίνει σε λίγες μέρες στις αίθουσες της Αμερικής και με αυτή την αφορμή, οι πρωταγωνιστές της, μιλούν στο Entertainment Weekly για το πως προέκυψε το «Πριν τα Μεσάνυχτα», η κατά κάποιο τρόπο ολοκλήρωση μιας τριλογίας που αποτέλεσε την κινηματογραφική αντανάκλαση των ερωτικών ιστοριών μιας ολόκληρης γενιάς.

Οι δυο τους μιλούν για τα όσα μεσολάβησαν στα δεκαοχτώ χρόνια που πέρασαν από την πρώτη ταινία της σειράς για το πως προσπαθούν πάντα να χωρέσουν την πραγματικότητα της αληθινής ζωής στις ταινίες της σειράς και το πως είναι να μεγαλώνουν παράλληλα με τους ήρωες τους.

Και για το στήθος της Ζιλί Ντελπί, την οποία ο δημοσιογράφος του περιοδικού την ρωτά πως ένοιωσε γυρίζοντας μια σκηνή στην οποία είναι γυμνόστηθη για αρκετά λεπτά.

«Μπορώ να απαντήσω εγώ σε αυτή την ερώτηση;» διακόπτει ο Ιθαν Χοκ. «Κατ΄αρχήν κανείς δεν κάνει αυτή την ερώτηση στη Ζιλί σε καμμιά άλλη χώρα του κόσμου εκτός από την Αμερική, όπου την ρωτούν όλοι. Και το καλύτερο είναι, ότι η Ζιλί έγραψε η ίδια αυτή την σκηνή».

«Υπάρχουν γυναίκες που με ρωτούν αν νιώθω ότι η ταινία με εκμεταλλεύεται» λέει η ίδια και ο Χοκ συνεχίζει: «εκμετάλλευση είναι όταν η βλέπεις τη Μέγκαν Φοξ να σκαρφαλώνει πάνω σε ένα αμάξι φορώντας μόνο ένα στρινγκ».

«Επίσης» συνεχίζει η Ντελπί, «Είμαι πλέον 43 χρονών. Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο επάνω μου. Δεν προσπαθώ να είμαι sex symbol. Οταν με ρωτούν αν νιώθω ότι με εκμεταλεύονται, τους εξηγώ ότη η μητέρα μου υπήρξε μαχητική φεμινίστρια. Συμεμτείχε σε διαδηλώσεις την δεκαετία του 60, γυμνόστηθη. Το να δέιχνω το στήθος μου, είναι για μένα σαν να λέω «αντε γαμηθείτε, δεν δίνω δεκάρα» είμαι ότι είμαι.

Και σύμφωνα με τον Ιθαν Χοκ οι αντιδράσεις δεν είναι απαραίτητα αρνητικές: «Μετά την προβολή στο φεστιβάλ της Tribeca στις ερωτήσεις του κοινού κάποιος φώναξε “Ζιλί έχεις ωραία βυζιά”. » Ή όπως λέει η ίδια η Ντελπί με ειρωνεία: «εξαιρετικά κομψό»!

Η ταινία βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες στις 13 Ιουνίου από την Feelgood Entertainment.

1

1