Industry

Πότε φοβάται η Beyoncé;

στα 10

Η Ms Knowles (ή κυρία Z;) είναι πάντα έτοιμη για όλα: τώρα είναι έτοιμη για το ντοκιμαντέρ με αντικείμενο την ίδια, που θα σκηνοθετήσει η ίδια!

Πότε φοβάται η Beyoncé;

Εχοντας εδώ και καιρό αποχωρήσει οριστικά από το ριμέικ του «A Star Is Born» του Κλιντ Ιστγουντ, η Beyoncé δεν απομακρύνεται, ωστόσο, από την ιδέα της κάμερας, παρότι η επόμενη ταινία της είναι αρκετά διαφορετικού ύφους και περιεχομένου.

Στις 16 Φεβρουαρίου (λίγες μέρες μετά από την εμφάνισή της στο Super Bowl), θα προβληθεί στο HBO το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ «Beyoncé: Raw Real Revealed», μια αφοπλιστικά κοντινή ματιά στην τραγουδίστρια, σκηνοθετημένη από την ίδια.

Το ντοκιμαντέρ θ’ αποτελείται από δικές της εξομολογήσεις στην κάμερα – σχετικά με την καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή, σε edited version φυσικά – αρχειακό υλικό και μαγνητοσκοπημένες συναυλίες της.

Δείτε παρακάτω το πρώτο teaser για την ταινία (είναι μάλλον ωραιότερο απ’ ό,τι περιμένετε) και διαβάστε πώς παρουσιάζει η ομάδα της Beyoncé το νέο της πόνημα:

Η ταινία είναι ένα πολυπρισματικό πορτρέτο τής βραβευμένης με 16 Grammy τραγουδίστριας, επιχειρηματία, συνθέτη, ηθοποιού, συζύγου και μητέρας, που αναδεικνύει τα εκπληκτικά χαρίσματα που την ανέδειξαν σε παγκόσμιο φαινόμενο, απογυμνωμένα από τη λάμψη της σταρ. Περιλαμβάνει υλικό σε πρώτο πρόσωπο, videos που έγραψε η ίδια στο laptop της, όπου μιλά για την πραγματικότητα της διασημότητας, το καταφύγιο που βρίσκει στη σκηνή και την ευτυχία της μητρότητας.

Το φιλμ ρίχνει φως στα παιδικά της χρόνια στο Χιούστον, με home movies που αποκαλύπτουν τους στενούς δεσμούς που έχει χτίσει με την οικογένειά της και χαρτογραφεί τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Beyoncé όταν αποφάσισε να διαχειριστεί μόνη της την καριέρα της και να ιδρύσει τη δική της εταιρεία, την Parkwood Entertainment. Ακόμα αποτυπώνει τις σκληρές σωματικές και συναισθηματικές απαιτήσεις που αντιμετωπίζει στο στούντιο, στην προετοιμασία για τις συναυλίες, στην επιχειρηματική της δραστηριότητα και στην οικογένειά της, αλλά και την επιστροφή της στο προσκήνιο, μετά τη γέννηση της κόρης της, Blue Ivy Carter, τον Ιανουάριο του 2012.