Buzz

Ποιος θέλει να κερδίσει... «Μια Βραδιά στο Σαιν Τροπέ» με την Μόνικα Μπελούτσι;

στα 10

Ή αν δεν μπορεί ακριβώς αυτό, τουλάχιστον να κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας - δώρο της Feelgood και του Flix; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε...

Flix Team
Ποιος θέλει να κερδίσει... «Μια Βραδιά στο Σαιν Τροπέ» με την Μόνικα Μπελούτσι;

Η γαλλική κομεντί της Ντανιέλ Τομπσόν «Μια βραδιά στο Σαιν Τροπέ» υπόσχεται να μας κάνει το γύρο του κοσμοπολίτικου κόσμου: Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο και φυσικά την Κυανή Ακτή στην οποία διαδραματίζεται η κορύφωση της δράσης.

Στο επίκεντρο της ιστορίας οι θυελλώδεις οικογενειακές σχέσεις! Η κηδεία της συζύγου του Ζεφ συμπίπτει με το γάμο της κόρης του αδελφού του. Αυτή η ατυχής σύμπτωση θα αμβλύνει την κόντρα ανάμεσα στα δύο αδέλφια, οι ζωές των οποίων δεν συγκλίνουν σε τίποτα. Ακόμα και οι γυναίκες τους (Μόνικα Μπελούτσι, Βαλερί Μπονετόν) δε θα μπορούσαν να διαφέρουν περισσότερο. Η μία ζει τη ζωή της φιλήδονα, η άλλη με ευλαβική εγκράτεια και πνευματικότητα. Μία ταινία δρόμου - από το Λονδίνο στο Παρίσι και από την Νέα Υόρκη στο Σαιν Τροπέ- χαράζεται στο χάρτη μέσα από πικρή κωμωδία παρεξηγήσεων, φιλονικιών, συγκρούσεων και... αγάπης. Ετσι σύνθετα, ανακατεμένα και ατακτοποίητα, όπως και σε όλες τις οικογένειες.

1

Αυτή η απολαυστική κομεντί είναι η πέμπτη σκηνοθετική δουλειά της Γαλλίδας σκηνοθέτριας Ντανιέλ Τομπσόν. Αυτή τη φορά, το σενάριο συνυπογράφει και ο γιος της Κριστόφ Τομπσόν, καθώς το θέμα της ταινίας αποτελεί... οικογενειακή υπόθεση.

Καλοκαιρινό, ανάλαφρο και ταξιδιάρικο. Ιδανικό λοιπόν για θερινό σινεμαδάκι!

Η Feelgood και το Flix σας προσφέρουν 15 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το «Μια Βραδιά στο Σαιν Τροπέ», σε avant premiere, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις 21.00 (ώρα προσέλευσης 20.30), στον κινηματογράφο «Χλόη» (Κασαβέτη 17, Κηφισιά). Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε το φίλο ή τη φίλη σας και να μάς στείλετε email με το ονοματεπώνυμό σας στο win@flix.gr, γράφοντας στο θέμα οπωσδήποτε «Μια Βραδιά στο Σαιν Τροπέ». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Κυριακής και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email το πρωί της Δευτέρας, 5 Αυγούστου.

Το «Μια Βραδιά στο Σαιν Τροπέ» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 8 Αυγούστου από την Feelgood.