Buzz

Ο Κίλιαν Μέρφι είναι η επιλογή του Πιρς Μπρόσναν για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

στα 10

Ο Μπρόσναν αποφάσισε να διαλέξει έναν συντοπίτη ως τον επόμενο Μποντ, αν και μάλλον είναι αρκετά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα.

Ο Κίλιαν Μέρφι είναι η επιλογή του Πιρς Μπρόσναν για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Εχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η ταινία «No Time to Die» βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες και από τότε δεν έχουν σταματήσει οι εικασίες για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Πολλοί και διάφοροι, εντός και εκτός χώρου, έχουν πει τη δική τους άποψη για το συγκεκριμένο θέμα και με την Μπάρπαρα Μπρόκολι να κρατά το στόμα της κλειστό για το εάν, έστω, υπάρχει κάποιος υποψήφιο για τον ρόλο, ένας πρώην Μποντ αποφάσισε να πει κι αυτός τη δική του γνώμη.

Σύμφωνα με το Variety o Πιρς Μπρόσναν θα ήθελε να δει να φοράει το κοστούμι του 007 στις επόμενες τον συντοπίτη του και πλέον βραβευμένο με Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Οπενχάιμερ», Κίλιαν Μέρφι. «Πιστεύω πως ο Κίλιαν θα έκανε μια υπέροχη δουλειά ως Τζέιμς Μποντ στη μυστική υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας», είπε ο Μπρόσναν στο BBC στα βραβεία Oscar Wilde στο Λος Αντζελες την Πέμπτη το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα: Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διαδικασία για το επόμενο κεφάλαιο του Τζέιμς Μποντ

cillian murphy

Ευσεβείς πόθοι σίγουρα αλλά, δυστυχώς, ο 47χρονος Μέρφι είναι λίγο μεγάλος για να παίξει τον ρόλο του Μποντ. Είναι μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Ρότζερ Μουρ όταν έπαιξε για πρώτη φορά τον 007 στο «Ζήσε και Ασε τους Αλλους να Πεθάνουν» στα 45 του, με τον Μπρόσναν να ήταν 42 ετών όταν έπαιξε για πρώτη φορά τον Μποντ στο «Goldeneye» και 49 όταν αποσύρθηκε από τον ρόλο μετά από επταετή θητεία. Αλλά και πάλι ο Μέρφι είναι αρκετά μεγάλος για το «30 και κάτι» ηθοποιό που ψάχνουν οι Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον.

Ελπίζουμε να μάθουμε ποιος θα είναι επιτέλους το νέο πρόσωπο του Μποντ σύντομα.