Buzz

Πρώτο teaser για το «La Piel Que Habito» του Πέδρο Αλμοδοβάρ

στα 10

Λίγες μέρες πριν την πρώτη του προβολή στο Φεστιβάλ των Καννών, πάρτε μια γεύση από... δέρμα.

Πρώτο teaser για το «La Piel Que Habito» του Πέδρο Αλμοδοβάρ
Plastic fantastic!

Η πολυαναμενόμενη, γυρισμένη με ιδιαίτερη μυστικότητα και θεωρητικά γεμάτη ανατροπές, καινούρια ταινία του Πέδρο Αλμοδοβάρ, αποκαλύπτει τις πρώτες κινούμενες εικόνες της, και μαζί, την πρώτη επίσημη σύνοψη της υπόθεσής της:

Απ όταν η γυναίκα του κάηκε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο γιατρός Ρομπέρ Λεντγκάρντ, ειδικός στην πλαστική χειρουργική, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα τεχνητό δέρμα που θα μπορούσε να την είχε σώσει. Μετά από δώδεκα χρόνια, κατορθώνει να κατασκευάσει ένα τέτοιο δέρμα που μπορεί να είναι ασπίδα απέναντι σε κάθε επίθεση.

Εκτός από τα χρόνια που ξοδεύει στην έρευνα και τα πειράματά του, ο Ρομπέρ, χρειάζεται τρία ακόμη πράγματα: καμιά ηθική αναστολή, έναν βοηθό, κι ένα ανθρώπινο πειραματόζωο. Οι ηθικές αναστολές δεν υπήρξαν πρόβλημα, ενώ η Μαρίλια, η γυναίκα που τον φρόντιζε απ την μέρα που γεννήθηκε είναι η πιο πιστή συνεργός. Οσο για το ανθρώπινο πειραματόζωο...

Βλέποντας το teaser, δεν μένει μυστικό ότι το πειραματόζωο είναι η Ελενα Ανάγια, το κορμί της οποίας είναι ένα καλοραμμένο, αλλά όχι δίχως σημάδια patchwork σάρκας. Ο Αντόνιο Μπαντέρας δείχνει αρκούντως απειλητικός στον ρόλο του δεν-τον-λες-και-με-σώας-τας-φρένας γιατρού, ενώ η σκηνογραφία είναι όπως πάντα κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και η μουσική του Αλμπέρτο Ιγκλέσιας όπως κι ολόκληρη η ταινία, υπόσχεται cheap thrills και δράμα υψηλών οκτανίων.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το La Piel Que Habito .

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για το Φεστιβάλ των Καννών.