Buzz

Πέντε συλλεκτικά πόστερ για το «Drive» αφιερωμένα στα blogoscars!

στα 10

Σχεδιασμένα από πέντε Ελληνες κομίστες, τα πόστερ του «Drive» που συνόδευσαν την ταινία που ανέβηκε στο βάθρο της ψηφοφορίας των Ελλήνων bloggers για το 2011, είναι ήδη συλλεκτικά. Και τα θέλουμε στον τοίχο μας τώρα...

Πέντε συλλεκτικά πόστερ για το «Drive» αφιερωμένα στα blogoscars!
Το «Drive» όπως το «είδε» ο Γιώργος Γούσης.

Το «Drive» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν ήταν ο μεγάλος νικητής των φετινών blogoscars, της μεγάλης ψηφοφορίας των Ελλήνων bloggers για τις καλύτερες ταινίες της χρονίας, κερδίζοντας το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α' Ανδρικού Ρόλου και Καλύτερου Soundtrack (εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα βραβεία των blogoscars).

Προς τιμήν, λοιπόν, της ταινίας που έκανε τον Ράιαν Γκόσλινγκ τον μεγαλύτερο σταρ του 2011, πέντε Ελληνες κομίστες σχεδίασαν - αποκλειστικά για τα blogoscars - πέντε αφίσες του «Drive», συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στη μανία που ξεκίνησε η ταινία ήδη από την εμφάνιση της στο περσινό Φεστιβάλ Καννών και μέχρι σήμερα έχει αποφέρει τον μεγαλύτερο όγκο αφισών για ταινία που εμπνεύστηκαν ερασιτέχνες και επαγγελματίες σε ολόκληρο τον πλανήτη (δείτε εδώ μερικά δείγματα από τις αφίσες του «Drive»).

Οι αφίσες που σχεδίασαν οι Ηλίας Κυριαζής, Δημήτρης Κάσδαγλης, Γιώργος Καμπάδαης, Γιώργος Γούσης και Τάσος Παπαϊωάννου είναι υπέροχες, συλλεκτικές και, ναι, μπορείτε να τις αποκτήσετε αν επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα των blogoscars στο Ιντερνετ.

ilias

H πρώτη αφίσα ανήκει στον «διεθνή» Ηλία Κυριαζή, υπεύθυνο για ένα από τα ωραίοτερα κόμικ των τελευταίων χρόνων («Falling for Lionheart») και για τον οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο επίσημο site του.

oscar

H δεύτερη αφίσα ανήκει στον Δημήτρη Κάσδαγλη, υπεύθυνο και για την φετινή αφίσα των blogoscars και για τον οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του στο deviantart.

drive1

H τρίτη αφίσα ανήκει στον Γιώργο Καμπάδαη, υπεύθυνο για το webcomic «Μαύρες Μέρες», το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο site της Comicdom Press.

goysis

H τέταρτη αφίσα ανήκει στον Γιώργο Γούση, ο οποίος κυκλοφόρησε πέρσι τη συλλογή «Αθώες Εποχές» με το σύνολο του έργου του μέχρι σήμερα και που δείγματα της δουλειάς του μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του στο Internet.

tasos

H πέμπτη και τελευταία αφίσα ανήκει στον Τάσο Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτη της εκδοτικής Giganto Books και γνωστός περισσότερο ως One Man Show Studio.

Μάθετε περισσότερα για τα blogoscars