Buzz

Πέδρο Αλμοδόβαρ: Σκηνοθέτης στα πρόθυρα στιλιστικής κρίσης.

στα 10

Ο Γιούργκεν Τέλερ, φωτογραφίζει τον Ισπανό σκηνοθέτη για τη νέα καμπάνια του οίκου μόδας Missoni, παρέα με μερικές γνώριμες, ξεχωριστές κυρίες.

Πέδρο Αλμοδόβαρ: Σκηνοθέτης στα πρόθυρα στιλιστικής κρίσης.
Ολε!

To φλερτ του Missoni με το χρώμα, το (χαριτωμένο) κίτς, τα γραμμικά πλήν έντονα σχέδια, μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα στο ταμπεραμέντο του Πέδρο που δεν αρνήθηκε την πρόσκληση της ιδιοκτήτριας του οίκου Αντζελα Μισόνι να φωτογραφηθεί για την καινούρια του καμπάνια.

Μεταξύ ταινιών, έχοντας αφήσει πίσω του το «Δέρμα που Κατοικώ» και μη έχοντας ακόμη ξεκινήσει κάποιο νέο κινηματογραφικό σχέδιο, ο Αλμοδόβαρ μοιάζει να έχει αρκετό χρόνο για να δοκιμάσει μικρά ανόητα πράγματα, παρέα με φίλες και φίλους.

Εκτός από τον ίδιο, την Αντζελα Μισόνι, και τις δύο της κόρες, στην «οικογενειακή» φωτογράφιση που έκανε ο Γιούργκεν Τέλερ, συμμετέχουν ακόμη η αγαπημένη Ρόσι Ντε Πάλμα, η Μπλάνκα Σουάρεζ (η κόρη του Αντόνιο Μπαντέρας στο «Δέρμα») και η Μαριακάρλα Μποσκόνο, μοντέλο με το οποίο ο Πέδρο έχει δουλέψει ξανά σε μια φωτογράφιση για το Harper's Bazaar.

Οσο για το σκηνικό της φωτογράφισης, είναι κι αυτό βγαλμένο από το αλμοδοβαρικό σύμπαν: Πρόκειται για το club της Μαδρίτης Villa Rosa στο οποίο ο Πέδρο είχε γυρίσει αρκετές σκηνές πριν κάμποσα χρόνια για τα «Ψηλά Τακούνια».

Απολαύστε το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες του gallery και δείτε στο βίντεο, μια (αμφιβόλου γούστου) οπτικοποιήση της συλλογής του Missoni για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012. Ναι ο Πέδρο είναι κι εδώ παρών.