Buzz

Η νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025

στα 10

Και μπορεί η πλοκή της να μην είναι ακόμα γνωστή αλλά σίγουρα έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ.

Η νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025

Τους τελευταίους μήνες ακούγονταν αρκετά πως ένας από τους πιο σπουδαίους σκηνοθέτες της γενιάς του, ο Πολ Τόμας Αντερσον, ετοιμάζει νέα ταινία, με τον ίδιο φυσικά να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε να αρνείται τις φήμες αυτές. Κι αυτό μέχρι πριν λίγες μέρες όπου και τελικά αποκάλυψε πως, ναι, έχει ήδη στα σκαριά νέα ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline ο Πολ Τόμας Αντερσον έχει ήδη ολοκληρώσει το σενάριό της μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητης ταινίας του, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σον Πεν και Ρετζίνα Χολ. Μπορεί η πλοκή της να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αλλά οι φήμες θέλουν να μιλάει για μια μαύρη κοπέλα η οποία εκπαιδεύεται στις πολεμικές τέχνες, με τον Ντι Κάπριο να παίζει μάλλον τον δάσκαλό της.

Διαβάστε ακόμα: Οχι, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ηθοποιία

paul thomas anderson

H Warner ανακοίνωσε πως η ταινία αυτή θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Αυγούστου 2025 και μαζί με τον Ντι Κάπριο πρωταγωνιστούν και οι Σον Πεν, Ρεγκίνα Χολ, Τεγιάνα Τέιλορ, Γουντ Χάρις, Αλάνα Χάιμ και Τσέις Ινφίνιτι.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες λεπτομέρειες, αλλά φαίνεται πως θα πρόκειται για μια γλυκιά ταινία ενηλικίωσης (δεύτερη στη σειρά με την «Πίτσα Γλυκόριζα»), η οποία πιθανώς να είναι αυτή που έγραψε ο Αντερσον μαζί με την κόρη του, με το γυρίσματα να αναμένονται να αρχίσουν μέσα στο 2024.