Buzz

Ο Πολ Ραντ είναι hot όταν απαντάει σε hot ερωτήσεις!

στα 10

Δεν μασάει - και το αποδεικνύει... μασώντας. Δείτε το βίντεο, όπου ο Πολ Ραντ δοκιμάζει τις πιο καυτές κόκκινες sauce της αγοράς, απαντώντας σε εξίσου καυτές ερωτήσεις (και μάθετε κι ένα φωτογραφικό τρικ που κάνει με το κινητό του)

Ο Πολ Ραντ είναι hot όταν απαντάει σε hot ερωτήσεις!

Σήμερα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το «Η Ζωή με τον Εαυτό μου» («Living With Yourself»), ένα sci-fi δράμα, όπου ο κεντρικός ήρωας επισκέπτεται μία κλινική για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψή του και να φύγει με την «καλύτερη βερσιόν του εαυτού του», αλλά συνειδητοποιεί ότι κατασκεύασαν έναν κλώνο του.

Δείτε κι αυτό: Τζίμι Φάλον & Πολ Ραντ αναπαριστούν καρέ-καρέ το «You Spin me Round» των Dead or Alive

Πρωταγωνιστής, ο Πολ Ραντ, ο οποίος για να διαφημίσει τη σειρά δέχθηκε το κάλεσμα της ομάδας των First We Feast, και της ειδικής βινιέτας τους «Hot Ones». Τι σημαίνει αυτό; Οι μάγειρες της εκπομπής έχουν επιλέξει (και κατασκευάσει οι ίδιοι) τις πιο καυτές κόκκινες sauce που υπάρχουν στην αγορά. Με αυτές μαρινάρουν και τηγανίζουν chicken wings και τα παραθέτουν μπροστά στους καλεσμένους τους - στη σειρά: από mild σε extra caution hot.

Paul Rudd 607 1

Οσο πιο καυτερή η sauce, τόσο πιο καυτή και η ερώτηση!

Θυμηθείτε ποια άλλη το είχε επιχειρήσει: Hot hot hot! Η Σαρλίζ Θερόν δοκιμάζει καυτές sauce και λέει καυτές αλήθειες

Ο Πολ Ραντ αποδεικνύει ότι δεν μασάει, γιατί μάσησε όλες τις μπουκιές του απατώντας χωρίς περιστροφές, με πολύ χιούμορ και προσφέροντας θέαμα: έδειξε ένα κόλπο που μπορείς να κάνεις παίρνοντας φωτογραφία με κινητό και χρησιμοποιώντας τον δείκτη σου για ένα πονηρό εφέ, κι επίσης αυτοσχεδίασε μία σκηνή ερμηνείας μετά από μία πολύ καυτερή μπουκιά.

Paul Rudd 607 2

Δείτε το βίντεο και πώς απαντάει σε διάφορα...

Πώς έπαιζε τις σκηνές απέναντι... στον εαυτό του στο «Living With Yourself»; Απέκτησε νέο σεβασμό για τους συμπρωταγωνιστές του;

Διαβάστε περισσότερα Πολ Ραντ εναντίον Πολ Ραντ στο trailer του «Living With Yourself»

Πώς ήταν να μεγαλώνει πίνοντας τσάι, τρώγοντας κέικ κι ακούγοντας Beatles (εσείς το ξέρατε ότι πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Λονδίνο;) «Κάθε φορά που θα μου βγάλεις τσάι και αγγλικά μπισκότα με επιστρέφεις στα πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Αυτό είνα το δικό μου comfort food, αυτό της παιδικής μου ηλικίας...»

Paul Rudd 607 3

Υπηρετεί ένα παρεξηγημένο είδος; Λέει η κωμωδία τα πιο σοβαρά πράγματα; Κρύβουν οι κωμικοί, αρκετές φορές, σπαραχτικές πλευρές στις ερμηνείες του; «Απολύτως. Κάθε φορά όταν βλέπω μια μεγάλη κωμική ερμηνεία, το παρατηρώ - από πίσω κρύβεται ανθρώπινος πόνος...»

Εχει τρακαριστεί ποτέ γνωρίζοντας κάποιον διάσημο; Πώς βρέθηκε στο πλατό με την Beyonce; Γιατί αγαπάει κι εκτιμά τόσο τον Ντέιβιντ Λέτερμαν; «Είναι τόσο καλλιεργημένος. Η κωμωδία του βγαίνει από το πόσο πραγματικά σνομπάρει τον κόσμο του entartainment...»


Διαβάστε περισσότερα: