Buzz

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δεν έχει τίτλο, αλλά έχει ξεκινήσει γυρίσματα

στα 10

Μετά την επιτυχία του «Αν...», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με μια σπονδυλωτή ιστορία στην Ελλάδα του σήμερα.

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δεν έχει τίτλο, αλλά έχει ξεκινήσει γυρίσματα

Μπαίνοντας για τα καλά στο σινεμά και με την εμπορική επιτυχία του «Αν...» να του δίνει ισχυρό προβάδισμα στους σκηνοθέτες που μπορείς να εμπιστευτείς ότι θα στείλουν κόσμο στο σινεμά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα.

Η δεύτερη (πιο φιλόδοξη) μεγάλου μήκους ταινία του, που ακόμη δεν έχει τίτλο, είναι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής «μια ερωτική τριλογία που στο τέλος όμως αποκτά κοινό φινάλε. Ηθοποιοί από Συρία, Ευρώπη και Αμερική θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους κεντρικούς Έλληνες πρωταγωνιστές της ταινίας προκειμένου να αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα του σήμερα. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα.»

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που υπογράφει και το σενάριο, βρίσκεται στα γυρίσματα του πρώτου μέρους της ταινίας, ενώ το δεύτερο και το τρίτο θα γυριστούν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Στην πρώτη αυτή ιστορία πρωταγωνιστούν ο Μηνάς Χατζησάββας, η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και ο Ταουφίκ Μπαρχόμ.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Plus Productions S.A., σε συμπαραγωγή με τον Alpha τον ΟΤΕ TV και την Aegean, παραγωγοί είναι ο Κώστας Σούσουλας και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η διανομή της ταινίας ανήκει, όπως και το «Αν...», στη Village.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

2

2

2