Buzz

Ξυπνητούρια! Νέο, ταξιδιάρικο τρέιλερ για το «Pan» του Τζο Ράιτ

στα 10

Καράβια που ίπτανται ανάποδα στον ουρανό και εξωτικοί λαοί με επικίνδυνα μυστικά: αυτός εδώ ο Πίτερ Παν είναι πιο μαγικός από τους άλλους.

Ξυπνητούρια! Νέο, ταξιδιάρικο τρέιλερ για το «Pan» του Τζο Ράιτ

Το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Τζο Ράιτ ο οποίος υπόσχεται ότι «αυτή δεν θα είναι η ιστορία της Χώρας του Ποτέ, όπως την ξέρατε. Δεν είναι η ιστορία του Πίτερ Παν όπως σάς τη διάβαζε ο μπαμπάς σας». Κι ακόμη κι αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που κάθε σκηνοθέτης, το πρώτο τρέιλερ (δείτε το εδώ) της ταινίας μάς έπεισε για το χιούμορ της και το δεύτερο, που μόλις κυκλοφόρησε, μάς επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα παραμύθι ιδιαίτερα θεαματικό και φιλόδοξο.

Διαβάστε ακόμη: I don’t believe in bedtime stories - Τρέιλερ για το «Pan» του Τζο Ράιτ

pan 607

pan 607

Βασισμένο στο βιβλίο του Τζ. Μ. Μπάρι, το φιλμ του Τζο Ράιτ, που μετά την επιβλητική «Αννα Καρένινα» επιστρέφει με κάτι ακόμη πιο μεγαλεπήβολο αλλά και διασκεδαστικό και τρυφερό, μοιάζει να αποτελεί κάτι σαν πρόλογό του, συστήνοντάς μας από την αρχή τους ήρωές του.

pan 607

pan 607

Την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο Χιου Τζάκμαν ως Μαυρογένης, αλλά γύρω του (ή, μάλλον, απέναντί του), συναντάμε τον νεαρό Λιβάι Μίλερ που υποδύεται τον Πίτερ Παν, τον Γκάρετ Χέντλαντ ως Κάπτεν Χουκ και τη Ρούνι Μάρα ως Τάιγκερ Λίλι, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Αμάντα Σάιφριντ και η Κάθι Μπερκ. Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες (και σε 3D) τον Οκτώβριο του 2015 - στην Ελλάδα 24 Δεκεμβρίου από την Tanweer - παρότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο για αυτό το καλοκαίρι, αλλά ακόμη ολοκληρώνει τα εφέ του. Ως τότε... wakey wakey με το νέο τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμη:

pan poster 607