Φεστιβάλ / Βραβεία

«Η αλήθεια είναι πολύτιμη στις μέρες μας». Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ γεννήθηκε - και παραμένει - σταρ

στα 10

Μπορεί το «Ενα Αστέρι Γεννιέται» να ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες για Οσκαρ ταινίες, όμως στην απονομή, η Μπάρμπρα προτίμησε να παρουσιάσει μια άλλη ταινία που αγάπησε πολύ.

«Η αλήθεια είναι πολύτιμη στις μέρες μας». Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ γεννήθηκε - και παραμένει - σταρ

Κι αυτή δεν είναι άλλη από το «BlackKklansman» του Σπάικ Λι, μια ταινία που όπως λέει αγάπησε τόσο ώστε δεν είχε άλλη επιλογή από το να κάνει ένα tweet γι αυτή. Ο Σπάικ της έστειλε ένα θερμό ευχαριστώ όπως είπε και αυτό οδήγησε σε μια συνομιλία γιατί «και οι δυο μεγαλώσαμε στο Μπρούκλιν και γιατί και οι δυο αγαπάμε τα καπέλα».

Δείτε αναλυτικά τους νικητές της 91ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ

Η εμφάνισή της στην σκηνή, ήταν αναμενόμενο να ξεσηκώσει την αίθουσα: Ο Σπάικ Λι έδειχνε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος και ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ όσο αποσβολωμένος ταιριάζει σε έναν αληθινό θαυμαστή.

Και η Μπάρμπρα πολύ απλά ήταν η Μπάρμπρα, λαμπερή με όλη τη σημασία της λέξης, ατάραχη και άκοπα γοητευτική σε κάτι που είναι άλλωστε ο φυσικός της χώρος. Και την ίδια στιγμή απροσδόκητα αιχμηρή -με τακτ- και με κινηματογραφικό γούστο που δείχνει πάντα τολμηρό και εκλεπτυσμένο.

Δείτε τον λόγο της στο βίντεο που ακολουθεί.



Για να ζήσετε τα Οσκαρ 2019 λεπτό προς λεπτό - από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας, δείτε εδώ: το Flix μετέδωσε, με φωτογραφίες, videos, tweets και άμεση ανταπόκριση ολόκληρη την τελετή με λεπτομέρειες.

Στη σελίδα του Flix στο Facebook και από τους λογαριασμούς μας στο Twitter και το Instagram παρακολουθήσαμε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συνέβησαν μέσα και έξω από το Dolby Theatre του Χόλιγουντ, μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δείτε εδώ τις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ, κοπιάρετε ή... αποφύγετε!

Διαβάστε και δείτε στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς όλα όσα συνέβησαν μέσα και έξω από το Dolby Theatre στην 91η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, λεπτό προς λεπτό, από τους πρώτους που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μέχρι και το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.


Η 91η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Μείνετε συντονισμένοι στην COSMOTE TV και τις επόμενες μέρες θα έχετε πολλές ακόμα ευκαιρίες να απολαύσετε την 91η τελετή των βραβείων Οσκαρ. Την Δευτερα 25/02 στο COSMOTE CINEMA 1HD στις 21:00 η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου κάνει ανκόρ! Στις 21:00 παρακολουθήστε αξιοσημείωτες στιγμές στο κόκκινο χαλί! Και αμέσως μετά στις 22:00 δείτε την λαμπερή τελετή! Την Παρασκευή 1η Μαρτίου μπορείτε να δείτε την μονταρισμένη τελετή διάρκειας 90 λεπτών στις 18.45 στο COSMOTE CINEMA 1HD.