Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Oσκαρ 2016, Live Blog: Ζήστε κάθε λεπτό των Οσκαρ μαζί με το Flix

στα 10

To Flix φοράει τα καλά του και μεταδίδει ζωντανά την 88η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ, με live blogging, σχόλια, ενημέρωση και πλούσιο παρασκήνιο.

Flix Team
Βραβεία Oσκαρ 2016, Live Blog: Ζήστε κάθε λεπτό των Οσκαρ μαζί με το Flix

Το Flix θα «μεταδίδει» ζωντανά την 88η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ το βράδυ της Κυριακής, 28 Φεβρουαρίου, με live blogging, σχόλια, ενημέρωση και παρασκήνιο. Διαβάστε και δείτε εδώ ό,τι χρειάζεται να ξέρετε πριν τη μεγάλη βραδιά.

Το βράδυ της Κυριακής, 28 Φεβρουαρίου προς ξημερώματα Δευτέρας, το μεγαλύτερο κινηματογραφικό event της χρονιάς, η 88η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ θα ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια μας. Το Flix, παρέα με το news247, θα μεταδίδει live, λεπτό προς λεπτό, τι φορέθηκε, τι ειπώθηκε, τι εξέπληξε, ποιος βραβεύτηκε και τι θα μας μείνει αξέχαστο για πάντα. Αλλά δε φτάνει αυτό: από το πρωί του Σαββάτου, το Flix σάς προσκαλεί σ' ένα Oscars Weekend για να μοιραστούμε τις προβλέψεις μας, το παρασκήνιο, φωτογραφίες, posts, κουτσομπολιά και αξιολογήσεις, περιμένοντας την απονομή.

Στιγμή προς στιγμή, βραβείο με βραβείο, τραγούδι με χορευτικό, γέλιο με δάκρυ: Το Flix θα μεταδίδει τα Oscars ζωντανά, στο live blog που βλέπετε κάτω απ' αυτές τις γραμμές. Το live blog μας ξεκινά από τώρα. Ετσι εσείς δε θα χρειάζεται να κάνετε ούτε καν refresh, παρά να βολευτείτε στην οθόνη σας για να παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν πριν και στη διάρκεια της 88ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Οσκαρ. Το Flix προσφέρει τον εναλλακτικό τρόπο για να δείτε την απονομή των Βραβείων Οσκαρ, με ζωντανή αναμετάδοση μέσω live blog, της επίσημης σελίδας του στο Facebook, στο λογαριασμό του στο Twitter και στις σελίδες του news247, ξεκινώντας από τις προβλέψεις της τελευταίας στιγμής, τις προετοιμασίες της προηγούμενης μέρας, τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater, μεταφέροντας και σχολιάζοντας μαζί σας όλα όσα συμβαίνουν στη σκηνή και τα παρασκήνια.

Συμβουλευτείτε εδώ την πλήρη λίστα με τις Υποψηφιότητες των Βραβείων Οσκαρ 2016