Buzz

«Olympus Has Fallen»: Τρέιλερ ορκομωσίας!

στα 10

Εφόσον ο πρόεδρος της Αμερικής μόλις ορκίστηκε για την δεύτερη θητεία, του, προφανώς τώρα είναι μια καλή ώρα για να πέσει θύμα απαγωγής από τρομοκράτες. Ευτυχώς υπάρχει ο Τζέραρντ Μπάτλερ...

«Olympus Has Fallen»: Τρέιλερ ορκομωσίας!

Ο οποίος προφανώς χρειάζεται μια εμπορική επιτυχία μετά από μια σειρά από μετριότητες με τελευταία το «Παίζοντας με την Αγάπη». Δεν είμαστε καθόλου σίγουροι όμως ότι αυτή η μάλλον όχι ακριβώς πρωτότυπη ιστορία είναι η ταινία που χρειάζεται.

Πόσο μάλλον όταν ο Ρόλαντ Εμεριχ έχει ήδη έτοιμη μια σχεδόν ίδια ταινία, το «White House Down» στο οποίο, όπως κι εδώ, ένας άνδρας των μυστικών υπηρεσιών αναλαμβάνει να σώσει τον πρόεδρο από τρομοκράτες.

Εδώ ο Αααρον Εκχαρτ αναλαμβάνει τον ρόλο του πρώτου πολίτη της Αμερικής, ενώ συμπρωταγωνιστούν ακόμη ο Μόργκαν Φρίμαν, η Αντζελα Μπάσετ, ο Ρόμπερτ Φόρστερ και η Ασλεϊ Τζαντ. Ο Αντουάν Φουκουά που εξακολουθεί να μην έχει κάνει τίποτα παραπάνω από μέτριες ταινίες, υπογράφει την σκηνοθεσία.

Με την Millenium Pictures στην παραγωγή βεβαίως, μια εταιρία που για χρόνια ήταν υπεύθυνη για straight to DVD περιπέτειες, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αναβαθμίσει το προφίλ της, το φιλμ δεν μοιάζει ακριβώς πολλά υποσχόμενο.

Εκτός κι αν η ιδέα να δείτε τον Λευκό Οίκο σε κίνδυνο για μια ακόμη φορά είναι κάτι που για κάποιο λόγο βρίσκετε ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι το τρέιλερ!