Buzz

O Τζον Κιούζακ και ο Πίτερ Γκάμπριελ ζουν ξανά την πιο κλασική στιγμή του «Say Anything»!

στα 10

Για όσους περιμένουν ακόμη έξω από το δωμάτιο τους τον Τζον Κιούζακ με ένα κασετόφωνο που παίζει το «In your Eyes» του Πίτερ Γκάμπριελ, στην πιο κλασική σκηνή του «Say Anything» του Κάμερον Κρόου, η συναυλία του Πίτερ Γκάμπριελ στο Hollywood Bowl το περασμένο Σάββατο είχε κάτι από αθεράπευτη... 80s nostalgia.

O Τζον Κιούζακ και ο Πίτερ Γκάμπριελ ζουν ξανά την πιο κλασική στιγμή του «Say Anything»!

Εχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από τότε που το «Say Anything» του Κάμερον Κρόου έκανε τον όρο ρομαντική κομεντί να μοιάζει με κάτι που θα μπορούσες - υπό συνθήκες - να ζήσεις και στην πραγματική ζωή.

Στο κέντρο του, ο τότε 23χρονος Τζον Κιούζακ δεν ήταν παρά ένας ρομαντικός loser, ο Λόιντ που ερωτεύτηκε την Νταιάν και έκανε τα πάντα σωστά για να την πείσει πως η καταδικασμένη σχέση τους θα μπορούσε να ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας που έζησαν ποτέ δύο τόσο αταίριαστοι άνθρωποι.

Αυτός που σε μια έκρηξη ρομαντισμού θα στεκόταν έξω από το δωμάτιο της, κρατώντας ένα κασετόφωνο που έπαιζε δυνατά το «In Your Eyes» του Πίτερ Γκάμπριελ από το δίσκο του, «So», χτυπώντας κατευθείαν στο υποσυνείδητο ολόκληρων των 80s και το συνειδητό του Κάμερον Κρόου που θα συνέχιζε μετά από αυτήν την ταινία να ντύνει τις «εναλλακτικές» ρομαντικές ιστορίες του με σχεδόν κλασικά soundtracks - από αυτά που αν υπήρχαν ακόμη κασέτες θα αφιέρωνες ακόμη σε αυτούς που αγαπάς.

2

Η ιστορία, βέβαια, θα γραφόταν αλλιώς, αν ο Κάμερον Κρόου δεν είχε αλλάξει τελευταία στιγμή το τραγούδι που ακουγόταν από το κασετόφωνο του Τζον Κιούζακ (που ήταν το «Bonin in the Boneyard» των Fishbone) με το «In your Eyes» του Πίτερ Γκάμπριελ, για πολλούς όχι το καλύτερο τραγούδι του «So» αλλά τελικά αυτό που θα γινόταν αυτόματα κλασικό.

Δείτε εδώ το video clip του «In Your Eyes» με σκηνές από το «Say Anything»:


Κάπως έτσι ζωντάνεψαν ξανά τα 80s το βράδυ του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου, στο Hollywood Bowl του Λος Αντζελες, οταν ο Πίτερ Γκάμπριελ - στα πλάισια της περιοδείας του για τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του «So» αλλά και της επετειακής επανακυκλοφορίας του στις 23 Οκτωβρίου - τραγούδησε ξανά με guest στην σκηνή τον Τζον Κιούζακ και ένα αυθεντικό 80s boombox που έκανε τον Κάμερον Κρόου, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό να γράψει στο twitter του: «Ο Πίτερ Γκάμπριελ και ο Τζον Κιούζακ μαζί στη σκηνή. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό». Ο Τζον Κιούζακ με τη σειρά του έγραψε στον δικό του λογαριασμό στο twitter: «Και εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Κάμερον».

Δείτε παρακάτω τη ζωντανή εμφάνιση του Πίτερ Γκάμπριελ με τον Τζον Κιούζακ στο Hollywood Bowl και δυναμώστε το volume, χωρίς καμία ενόχή, στις 80s αναμνήσεις σας.