Buzz

Ο Τζέιμς Μάκαβοϊ τραυματίζεται στα γυρίσματα του «The Disappearance of Eleanor Rigby»

στα 10

Οχι στην πραγματικότητα. Αλλά και πάλι: το να κάνεις μόνος σου την κασκαντερική σκηνή που ένα ταξί σε πετάει στον αέρα και πέφτεις στην άσφαλτο, δεν είναι και λίγο. Δείτε φωτογραφίες από το γύρισμα με συμπρωταγωνίστρια την Τζέσικα Τσαστέιν!

Ο Τζέιμς Μάκαβοϊ τραυματίζεται στα γυρίσματα του «The Disappearance of Eleanor Rigby»

Γίνεται όλο και μεγαλύτερο το trend στου χολιγουντιανούς κύκλους: ηθοποιοί να θέλουν να γυρίζουν τις απαιτητικές, action σκηνές μόνοι τους, χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ. Σε ένα τέτοιο δύσκολο γύρισμα συνέλαβαν οι φακοί των νεοϋορκέζων φωτογράφων τον Τζέιμς Μάκαβοϊ, ο οποίος αυτή την εποχή γυρίζει μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Τζέσικα Τσαστέιν το « The Disappearance of Eleanor Rigby».

Η ταινία που φέρει τον τίτλο του τραγουδιού των Beatles, εξετάζει τη διάλυση ενός γάμου μ' έναν πρωτότυπο τρόπο: χωρισμένη στα δύο και με τίτλους κεφαλαίων «His» & «Her's» (η πλευρά του και η πλευρά της) δίνει δύο διαφορετικές οπτικές στα γεγονότα.

Αυτή την αλά «Ρασομόν» ιδέα είχε ο νοεϋρκέζος σεναριογράφος Νεντ Μπένσον, ο οποίος κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Μεγάλο ενδιαφέρον μας έχει προκαλέσει η διάθεση κορυφαίων ηθοποιών να συμμετέχουν σ' αυτό το πρότζεκτ - έστω με μικρότερους ρόλους. Εκτός από τον Τζέιμς Μάκαβοϊ και την Τζέσικα Τσαστέιν (εξαιρετική επιλογή για το ζευγάρι) στην ταινία παίζουν και οι Γουίλιαμ Χαρτ, Βαϊόλα Ντέιβις και ... Ιζαμπέλ Ιπέρ!

Σας παραθέτουμε στο gallery στιγμές από το χθεσινό, απαιτητικό γύρισμα που θέλει το ζευγάρι των πρωταγωνιστών να λογομαχούν, τον καυγά να κλιμακώνεται και ο άντρας να πέφτει στην κίνηση όπου τον χτυπάει ένα διερχόμενο ταξί.

Οσο κι αν το γύρισμα έγινε με χορογραφημένη προσοχή, δεν μας φαίνεται ότι ο 33χρονος Μάκαβοϊ γλίτωσε μερικές μελανιές - αν όχι ραγίσματα.

Τι τραβάει κανείς για την τέχνη του....