Buzz

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς οργάνωσε μυστική προβολή του «Star Trek Into Darkness» για ετοιμοθάνατο φαν

στα 10

Ενα σπαραχτικό μήνυμα στο διαδίκτυο έγινε viral και έλιωσε την καρδιά των στούντιο: ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς έδειξε σε φανατικό της Star Trek σειράς την νέα ταινία, καθώς ο άτυχος άντρας δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την άνοιξη.

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς οργάνωσε μυστική προβολή του «Star Trek Into Darkness» για ετοιμοθάνατο φαν

Είναι από τις ειδήσεις που σε συγκινούν και σε θυμώνουν μαζί: όλο αυτό έγινε για καλό, ή πατάει στην πιο τραγική είδηση και την πιο μελό χορδή μας για έξτρα δημοσιότητα; Ή απλά έχει να κάνει με το πνεύμα των Χριστουγέννων που κάνει ανθρώπους και στούντιο να παραβλέψουν γραφειοκρατείες και κυνισμούς μυστικοπάθειας και να υποχωρήσουν μπροστά σε μία τελευταία επιθυμία;

Τα γεγονότα έχουν ως εξής: ανήμερα των Χριστουγέννων ένας πόσταρε στο blog του Reddit Star Trek ένα σπαραχτικό μήνυμα εκ μέρους ενός φίλου του, ο οποίος λίγο πριν τις γιορτές έλαβε από τους γιατρούς του μία τραγική διάγνωση: καλπάζουσα μορφή καρκίνου του αφήνει μόνο μερικές εβδομάδες ζωής.

Ο ανώνυμος άντρας είχε μία πολύ συγκεκριμένη επιθυμία, όταν ρωτήθηκε από την γυναίκα του και τον κολλητό του: ήθελε να προλάβει να δει το «Star Trek Into Darkness», που κανονικά ανοίγει τον Μάιο.

Η σύζυγος και ο φίλος του τότε έγραψαν μία παράκληση στην επίσημη ιστοσελίδα και το μήνυμα έγινε viral. Oι άνθρωποι του Εϊμπραμς του παρέδωσαν το αίτημα κι εκείνος απάντησε αμέσως: οργάνωσε μία ιδιωτική προβολή για το ζευγάρι και τον φίλο τους - 6 μήνες πριν την κανονική πρεμιέρα της ταινίας.

Η κίνηση του Εϊμπραμς πάντως δείχνει ότι καταλαβαίνει κάτι πολύ καλά: οι φανς του Star Trek δε είναι ένα απλό fan club. Εχει εδώ και δεκαετίες βαθιές ρίζες με εκατομμύρια ανθρώπους που μοιράζονται αυτή την αγάπη και αισθάνονται ότι είναι μέλη μιας κοινότητας. Ο τρόπος που χειρίστηκαν αυτό το μήνυμα, το διέδωσαν και το ενίσχυσαν ώστε να φτάσει τόσο ηχηρά στ' αυτιά του Εϊμπραμς το αποδεικνύει. Αν εκείνος το αγνοούσε θα έδειχνε ότι δεν καταλαβαίνει σε ποιους απευθύνεται.

Διαβάστε περισσότερα για το «Star Trek Into Darkness» και δείτε το trailer.