Buzz

«Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι»: δείτε πρώτοι το trailer!

στα 10

Δείτε πρώτοι και αποκλειστικά στο Flix το επίσημο trailer της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», που σε λίγες εβδομάδες θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Τορόντο.

Flix Team
«Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι»: δείτε πρώτοι το trailer!

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι το «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», η νέα επική παραγωγή του Γιάννη Σμαραγδή («El Greco») αποτελεί μέρος τους επίσημου προγράμματος του φεστιβάλ του Τορόντο - στο τμήμα World Contemporary Cinema.

Σήμερα το Flix έχει την αποκλειστικότητα της πρώτης προβολής του επίσημου trailer της ταινίας.

Το «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», με γυρίσματα σε Ελλάδα (Πύλο, Αίγινα, Κρήτη και Ψαρά) και Ρωσία (Αγία Πετρούπολη και Αστραχάν) και ηθοποιούς από 6 χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία, Ισπανία, Γερμανία και Ελλάδα) διηγείται μία επική ιστορία: τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Βαρβάκη.

Ανοιχτές θάλασσες, περιπέτεια, ίντριγκες, διεθνείς συνωμοσίες. Ο Ιωάννης Βαρβάκης έδρασε τέλη 18ου και αρχές 19ου αιώνα. Διαβόητος πειρατής, πλοιοκτήτης και δαιμόνιος έμπορος, κατέφτασε στην αυλή της Τσαρίνας Αικατερίνης της 2ης της Ρωσίας, κέρδισε την εύνοιά της, εξελίχθηκε σε πάμπλουτο εξαγωγέα χαβιαριού και επέστρεψε για να βοηθήσει την Ελλάδα στην Επανάσταση του 1821.

Δείτε λοιπόν το επίσημο trailer σε πρώτη προβολή, αλλά επίσης θυμηθείτε:

Το «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου του 2012 από την Feelgood Entertainment και την SPHEH.