Buzz

Ο «Πόλεμος των Αστρων» στον γαλαξία του instagram και του tumblr

στα 10

Ή πως η θρυλική σειρά ταινιών του Τζορτζ Λούκας συνεχίζει να χτίζει τον μύθο της στην εποχή του internet και των social media.

Ο «Πόλεμος των Αστρων» στον γαλαξία του instagram και του tumblr

Η αρχή έγινε από το instagram, όπου το σύμπαν του «Star Wars» μας συστήθηκε με τι άλλο; Ενα selfie του Νταρθ Βέιντερ τραβηγμένο με το κινητό του τηλέφωνο, δείχνοντας πως μπορεί οι τελευταίες ταινίες του «Πολέμου των Αστρων» να ήταν άκαμπτες και κουρασμένες, αλλά κάποιοι που δουλεύουν για το franchise, έχουν ακόμη χιούμορ.

Από τότε και μέχρι σήμερα ο λογαριασμός των ταινιών στο instagram έχει φιλοξενήσει κι άλλες εξίσου χιουμοριστικές σκηνές, είτε από cosplay των φαν της σειράς, είτε από behind the scenes στιγμιότυπα από τα γυρίσματα τους. Και παρ΄ότι είναι ακόμη σχετικά νέος, έχει ήδη συγκεντρώσει την πιο φανατική ομάδα των πιστών της σειράς, προσφέροντας καθημερινά goodies που ανοίγουν την όρεξη.

1

1

1

1

Κι αν το instagram ήταν η αρχή γι αυτό που μοιάζει σαν μια πολύ καλά οργανωμένη καμπάνια για την επόμενη ταινία της σειράς «Star Wars: Episode VII» που ετοιμάζει ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, η συνέχεια ήρθε από το tumblr.

Στην καινούρια σελίδα της micro-blogging πλατφόρμας, θα ανακαλύψετε σκηνές από τα γυρίσματα, concept art από τα φιλμ, πόστερ και original artworks από την προετοιμασία των ταινιών ή απλά εμπνευσμένα από αυτά, αλλά και σπάνια βίντεο, ακόμη και gifs.

Πάρτε μια γεύση από τα όσα μπορείτε να δείτε εκεί προς το παρόν και μείνετε συντονισμένοι, καθώς είμαστε σίγουροι πως ακόμη κι αν το φιλμ του Εϊμπραμς αργεί ακόμη, τόσο το instagram όσο και το tumblr θα αποτελέσουν το μέσο για την πρώτη μας επαφή με όσα έρχονται.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Διαβάστε ακόμη

Tags: STAR WARS