Buzz

Ο performer Τομ Χανκς είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος Αμερικανός ηθοποιός!

στα 10

Μέσα σε μία εβδομάδα, για να προωθήσει την πρεμιέρα του «Cloud Atlas», ο Τομ Χανκς εμφανίστηκε, αυτοσαρκάστηκε και πρωταγωνίστησε σε σκετς των: Saturday Night Live, Goodmorning America, The David Letterman Show, Late Night with Jimmy Fallon, Colbert Nation. Δείτε όλα τα βίντεο!

Ο performer Τομ Χανκς είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος Αμερικανός ηθοποιός!

O Τομ Χανκς προέρχεται από την μικρή οθόνη και για αυτό φροντίζει να την τιμά. Παλιός απόφοιτος του Saturday Night Live, κράτησε μία συνεπή στάση που, παρ' όλα τα Οσκαρ και τις καλλιτεχνικές διακρίσεις, δεν ξέχασε ποτέ την κωμική του ρίζα: καλεσμένος όλα αυτά τα χρόνια στα πλατώ του Ντέιβιντ Λέτερμαν και των συναδέλφων του, πάντα γενναιόδωρα και συνωμοτικά συμμετείχε σε ό,τι φάρσα ήθελαν να στήσουν για τον αέρα τους. Κι όχι μόνο όταν είχε ταινία ναι προωθήσει.

Ξεκινώντας όμως από την προηγούμενη εβδομάδα, την τελική ευθεία πριν βγει στις αμερικανικές αίθουσες την Παρασκευή το «Cloud Atlas» των Γουτσόφσκι και Τίκβερ, ο Χανκς ήταν... παντού! Σκετσάκια, performances, stand up comedy, σκάνδαλο (εδώ είναι η πουριτανική Αμερική που λέγαμε) όταν στον αέρα πρωινής εκπομπής του ξέφυγε ένα «fuck». Με μερικά γελάσαμε ιδιαίτερα, με άλλα όχι και τόσο, αλλά πάνω απ' όλα αναρωτηθήκαμε πώς ένας τέτοιος A-lister πρωταγωνιστής βρίσκει το χρόνο. Η απάντηση κρύβεται είτε στο συμβόλαιό του, ή στο πόσο πιστεύει το «Cloud Atlas» και πόσο θέλει να το σπρώξει. Αλλωστε, με τους ίδιους τους σκηνοθέτες να αρνούνται τις συνεντεύξεις, το βάρος πέφτει στους ώμους του και στην Χάλι Μπέρι. Κακά τα ψέματα, ο Χανκς καλείται να φέρει τον κόσμο στις αίθουσες.

Δεν το κάνει όμως τυπικά. Στις 24 Οκτωβρίου άρθρο της Huffington Post υποκλίθηκε στον Χανκς: «δεν υπάρχει performance που να μην έχει αριστεύσει!» Θα συμφωνήσουμε. Δείτε τον για παράδειγμα σ' ένα από τα συνηθισμένα θεοπάλαβα σκετς του Τζίμι Φάλον. Στο άσχετο, ο Τομ Χανκς παρουσίασε ένα ποίημα που έγραψε για... την 80ς τηλεοπτική σειρά «Full House». Ντυμένος στα μαύρα και χρησιμοποιώντας την στυλιστική φόρμα των slam poets των 60ς, o Χανκς δίνει ρέστα...


.Στο προηγούμενο Saturday Night Live εμφανίστηκε ως surprise guest στο σκετσάκι-παρωδία του προεκλογικού debate...
.Ναι, στο πρωινό «Goodmorning America», κι όταν η τηλεπαρουσίαστρια του ζήτησε συγκεκριμένα να πει κάτι ως ο gangsta χαρακτήρας του στο «Cloud Atlas», του ξέφυγε ένα «fuck» (ω, τι ντροπή! Please.)

.

Στο σόου του Στίβεν Κολμπέρ, παρουσίασε προχθές ιδέες για παιδικά αποκριάτικα κουστούμια για το «Halloween» - και προς Θεού! Δε διαφήμιζε ούτε το «Cloud Atlas», ούτε την προσωπική του ιστορία «ως ζωντανός κινηματογραφικός θρύλος!» (Δείτε το βίντεο εδώ και μείνετε μέχρι τέλους για έναν guest έκπληξη!)

Εμείς όμως γελάσαμε ιδιαίτερα με αυτό που έστησε στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν. Γιατί άλλωστε να προωθήσει άλλο το «Cloud Atlas». Ας προωθήσει το... «Lincoln»!

.

Μας είναι συμπαθής ο Χανκς. Συνδυάζει χρυσές ισορροπίες ανάμεσα στο πότε είναι εξαιρετικά σοβαρός και πότε γίνεται παλιάτσος. Αλλωστε, η κωμωδία είναι το πιο σοβαρό πράγμα όλων.

Ολα όσα θέλετε να μάθετε για το «Cloud Atlas» εδώ.