Buzz

O Ντρου Γκόνταρντ μιλάει για το «Μικρό Σπίτι στο Δάσος»!

στα 10

Μόνιμος συνεργάτης του Τζος Γουίντον από την εποχή του «Buffy, the Vampire Slayer», ο 37χρονος Ντρου Γκόνταρντ μιλάει για όλα όσα έκαναν το «Μικρό Σπίτι στο Δάσος» το ιδανικό πέρασμα ενός ταλαντούχου σεναριογράφου στη σκηνοθεσία!

Flix Team
O Ντρου Γκόνταρντ μιλάει για το «Μικρό Σπίτι στο Δάσος»!

Οταν έχεις ξεκινήσει την καριέρα σου ως σεναριογράφος στο «Buffy, the Vampire Slayer», το «Angel», το «Alias» και το «Lost» και έχεις κερδίσει αμαχητί την εμπιστοσύνη του Τζος Γουίντον, τότε το πέρασμα σου στη σκηνοθεσία δεν μπορεί παρά να είναι τουλάχιστον...εντυπωσιακό.

Ακριβώς δηλαδή, ό,τι συνέβη με το «Μικρό Σπίτι στο Δάσος», το «Scream» της δεκαετίας του 2010, που βρίσκει τον 37χρονο Ντρου Γκόνταρντ εκεί όπου θα ήθελαν να βρεθούν πολλοί από τους συνομίληκους του νέους σκηνοθέτες της βιομηχανίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί (πατήστε subtitles για να ενεργοποιηθούν οι ελληνικοί υπότιτλοι) ο Γκόνταρντ μιλάει για τη συνεργασία του με τον Τζος Γουίντον (στο σενάριο και την παραγωγή του «Μικρό Σπίτι στο Δάσος»), τους ηθοποιούς του και το πέρασμα του στη σκηνοθεσία που απ' ότι φαίνεται δεν θα αρκεστεί μόνο σε μια ταινία...

Το «Μικρό Σπίτι στο Δάσος» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Κυριακή του Πάσχα, 15 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα για τον μέντορα του Ντρου Γκόνταρντ, Τζος Γουίντον