Buzz

Ο Κώστας Γαβράς ξεκινάει τα γυρίσματα του «Capital»!

στα 10

Μπορεί να άλλαξε πρωταγωνιστή, αλλά ο Κώστας Γαβράς είναι πλέον έτοιμος για τα γυρίσματα του «Capital», της 18ης ταινίας της καριέρας του και της πρώτης μετά το «Ο Παράδεισος στη Δύση» του 2009.

Ο Κώστας Γαβράς ξεκινάει τα γυρίσματα του «Capital»!

Οταν, το Μάιο του 2011, είχε ανακοινωθεί το καινούργιο πρότζεκτ του Κώστα Γαβρά με τίτλο «Capital», οι πληροφορίες είχαν παρουσιάσει ως πρωταγωνιστή του φιλμ τον Ματιέ Κασοβίτς, ο οποίος είχε συνεργαστεί ξανά με τον Γαβρά, στο «Αμήν» του 2002.

Επτά μήνες μετά, τα γυρίσματα για το «Capital» είναι έτοιμα να ξεκινήσουν, αλλά χωρίς τον Ματιέ Κάσοβιτς, αφού η επίσημη ανακοίνωση για την ταινία αναφέρει ως πρωταγωνιστή τον Γκαντ Ελμαλέχ, τον Γαλλομαροκινό κωμικό με τη μικρή φιλμογραφία (ανάμεσα τους το «Coco» του 2009, οι «Περιπέτειες του Τεντέν: Το Μυστικό του Μονόκερου» και το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του 2011) αλλά τη μεγάλη φήμη ο οποίος βρίσκει ιδανικό έδαφος στο ρόλο ενός φιλόδοξου και σεξομανή νεαρού τραπεζίτη ο οποίος θα πατήσει - κυριολεκτικά - επί πτωμάτων προκειμένου να ανελιχθεί.

Μαζί με τον Ελμαλέχ, στο φιλμ πρωταγωνιστούν ακόμη οι Γκάμπριελ Μπερν, η βελγίδα Νατάσα Ρενιέ και ο Ιπολίτ Ζιραρντό. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Στεφάν Οσμόν που εκδόθηκε το 2004, το «Capital» έχει τελικό προϋπολογισμό 7.97 εκατομμύρια ευρώ και τα γυρίσματα του θα γίνουν στο Παρίσι και το Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότερα για το «Capital» εδώ