Buzz

Ο Κος Πόπερ και οι Πιγκουΐνοι του: Κερδίστε δώρα!

στα 10

Από την Πέμπτη 7 Ιουλίου ο Τζιμ Κάρεϊ φέρνει τους πιγκουίνους του κύριου Πόπερ στις ελληνικές αίθουσες. Από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουλίου, το Flix θα χαρίζει σε 15 τυχερούς από 1 συλλεκτικό δώρο της ταινίας! Στείλτε e-mail με το όνομά σας στο info@flix.gr και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση! Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail τη Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Flix Team
Ο Κος Πόπερ και οι Πιγκουΐνοι του: Κερδίστε δώρα!

Η καινούργια κωμωδία του Τζιμ Κάρεϊ, «Ο Κος Πόπερ και οι Πιγκουΐνοι του», είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια και βασίζεται στο ομώνυμο κλασικό παιδικό βιβλίο των Ρίτσαρντ και Φλόρενς Ατγουοτερ.

Ο Τομ Πόπερ είναι ένα επιτυχημένο στέλεχος, η επαγγελματική ζωή του οποίου βυθίζεται στο χάος όταν κληρονομεί έξι πιγκουΐνους. Σύντομα το διαμέρισμά του μετατρέπεται σε χιονισμένο τοπίο, όμως τελικά ο Τομ, μέσα από αυτή την περίεργη «συγκατοίκηση», θα κατανοήσει τη σημασία της οικογένειας - ανθρώπινης και μη!

Ο Μαρκ Γουότερς υπογράφει τη σκηνοθεσία και, εκτός από τον Τζιμ Κάρεϊ, πρωταγωνιστούν οι Αντζελα Λάνσμπερι και Κάρλα Γκουτζίνο.

Oι πραγματικοί πρωταγωνιστές φυσικά είναι οι πιγκουίνοι. Και αυτοί κοσμούν μία σειρά από συλλεκτικά δώρα που το Flix εξασφάλισε για εσάς!

Μπείτε στην κλήρωση λοιπόν για t-shirts, σετ παραλίας, μπάλες θαλάσσης, αλλά και ξεχωριστά είδη γραφείου για όταν, πολύ πολύ μακριά από τώρα, ξανανοίξουν τα σχολεία. Προς το παρόν: καλές διακοπές!