Buzz

Ο Κίφερ Σάδερλαντ έχει 24 ώρες για να ψήσει το τέλειο cupcake!

στα 10

Κάθε άνθρωπος έχει το πάθος του. Και για τον Κίφερ / Τζάκ Μπάουερ το πάθος του εκτός του να σώζει τον κόσμο, είναι η ζαχαροπλαστική. Τουλάχιστον στην καινούρια απολαυστική διαφήμιση της Acer.

Ο Κίφερ Σάδερλαντ έχει 24 ώρες για να ψήσει το τέλειο cupcake!
Dynamite Cupcakes!

Μπορεί η τηλεοπτική εποχή του «24» να έχει κι επισήμως τελειώσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σειρά στην οποία ο Κίφερ Σάδερλαντ έτρεχε ενάντια στο χρόνο σε κάθε σεζόν, έχει ξεχαστεί. Εκτός του ότι μια ταινία βρίσκεται ήδη στα σκαριά, ο χαρακτήρας του Τζάκ Μπάουερ μοιάζει να είναι συνώνυμος με τον ηθοποιό.

Ετσι από την πρώτη στιγμή που βλέπεις ένα μαύρο SUV να τρέχει μανιασμένα καταδιώκοντας ένα φορτηγάκι με cupcakes, ή από την πρώτη ματιά στα σφιχτά χείλη του ηθοποιού που ρωτά αποφασισμένος τον οδηγό «ποιος είναι ο προμηθευτής σου», ξέρεις αμέσως γιατί μιλάμε.

Βεβαίως στην σειρά δεν θα έβλεπες ποτέ τον Τζακ με ποδιά μαγειρικής, αλλά αυτό είναι που κάνει το διαφημιστικό σποτ για το Ultrabook της Acer τόσο απολαυστική, μαζί με το γεγονός ότι τα εργαλεία και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί στην κουζίνα του, δεν έχουν καμιά σχέση με την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική ή οποιονδήποτε κανόνα ασφαλείας.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από το διαφημιστικό γραφείο Mother στο Λονδίνο και η σκηνοθεσία του απολαυστικού spot που μπορείτε να δείτε πιο κάτω είναι σκηνοθετημένη από τον Αϊβαν Ζακάριας. Δείτε, αλλά μην το δοκιμάσετε στο σπίτι...