Buzz

Ο Ιθαν Χοκ, η Ζιλί Ντελπί και ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ κάτω από τον ελληνικό ήλιο

στα 10

Στο «Πριν το Ξημέρωμα» συναντήθηκαν στη Βιέννη, στο «Πριν το Ηλιοβασίλεμα» ξαναβρέθηκαν στο Παρίσι και τώρα ο Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί συναντιούνται ξανά στη Μεσσηνία, εκεί που ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, γυρίζει αυτές τις μέρες το τρίτο μέρος μιας αγαπημένης ιστορίας.

Ο Ιθαν Χοκ, η Ζιλί Ντελπί και ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ κάτω από τον ελληνικό ήλιο
Η συνέχεια στην Μεσσηνία

Το φιλμ δεν έχει ακόμη επίσημα τίτλο, αλλά συνεχίζει την ιστορία του αμερικάνου συγγραφέα Τζέσι και της γαλλίδας Σελίν, που γνωρίστηκαν το 1995 στο τρένο από τη Βουδαπέστη προς την Βιέννη και συναντήθηκαν ξανά στο Παρίσι το 2004.

Τώρα ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ διαλέγει την Ελλάδα για να συνεχίσει μια κινηματογραφική σχέση που μοιάζει να χρειάζεται ένα φινάλε (;) που θα ικανοποιήσει τους πολυπληθείς θαυμαστές του τρυφερού μα και τόσο αληθινού ρομάντζου, που σημάδεψε την καριέρα των δύο πρωταγωνιστών του, την φιλμογραφία του Λινκλέιτερ, αλλά και πολλούς από εμάς.

Η Detour Films εταιρία του σκηνοθέτη έχει αναλάβει την παραγωγή, μαζί με την Faliro House του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου, κάτι που ίσως εξηγεί και την επιλογή της Μεσσηνίας ως σκηνικό της τρίτης αυτής συνάντησης των ηρώων, αν και τοποθεσίες όπως η Πύλος, η Καρδαμύλη ή η Κορώνη όπου λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν σε ρομαντικό χρώμα από τα δρομάκια της Βιέννης και τις γέφυρες του Παρισιού.

Αφήστε που το μαυρισμένο δέρμα του ελληνικού καλοκαιριού κάνει κάθε σχέση να δείχνει γεμάτη υπέροχες πιθανότητες και κανένα ηλιοβασίλεμα ή κανένα ξημέρωμα, δεν μπορεί να είναι πιο ρομαντικό από αυτό που συνοδεύεται από τον ήχο των κυμάτων...